Nem tom miért kellett lepirosozni 8-ast, teljesen igaza van. Nagyon sok helyen már régóta nincs kaller.
Több mint 20 éve jöttem haza Bécsből és világosan látszott mikor értünk át Hegyeshalomba... megjelent egy rosszul öltözött büdös kaller aki asztallapnyi méretű papírokat kezdett káromkodva kitölteni. Érdekes a Südbahnhoftól (akkor még volt) HH-ig jól működött minden, onnantól meg papírozni kellett, meg kellet plusz ember......
"a vonatozók keményen érezni fogják a hiányukat?"
Miért is?
Sem utasként, sem mozdonyvezetőként nem fogom érezni a hiányukat! Örülök hogy egy emberrel kevesebbre kell figyelni, állandóan azt nézni mikor mit csesz el, mikor marad ott valamelyik megállóban, stb.
aug. 29. 21:36
12/16 anonim válasza:
Egyszerűen így akar spórolni a MÁV, kevesebb embert kell alkalmazni, kevesebb kiadás. Aztán majd gyorsan visszacsinálják, ha a menetdíjbevétel is megcsappan emiatt, legalábbis ha olyan sűrűn jön majd mint Budapesten. Ugyanis semmi sem akadályoz meg abban, hogy a vonaton, ha meglátom az ellenőrt gyorsan vegyek egy napijegyet, amit már a kosárba tettem felszálláskor, ha ellenőrzés van kifizetem, ha nincs törlöm. Budapesten is jól bevált módszer az ellenőr megpillantásakor lyukasztani, bérletes utasként onnan tudom, hogy elő kell venni felmutatni, hogy vad csilingelésbe kezdenek a jegykezelő gépek.
aug. 30. 09:56
13/16 Szolovjov válasza:
#11. Miért érezni a hiányukat? Mert még jobban ellepik a vonatokat a cigányok. Igaz, hozzájuk a legtöbb kaller eddig sem mert hozzászólni, itt fizetni az utazásért csak a fehér embernek kell.
aug. 30. 12:49
14/16 Justinianus válasza:
"#8 És szerinted mit mond az el kicsiny országunkról, hogy nálunk eddig voltak"
Hogy mekkora hülyék vagyunk...
aug. 30. 15:04
15/16 anonim válasza:
Na vajon mègis mit? Nem kell annyi alkalmazottat fizetni, ha ez elterjed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!