Mit akar a MÁV kihozni ezekből a kalauz nélküli vonatokból?
Figyelt kérdés
aug. 29. 17:00
1/16 anonim válasza:
Közelednek a választások, ingyen utazás a cigányoknak. :)
3/16 anonim válasza:
Kevesebb fizetést kiosztani, több pénzt megspórolni. Pl a Héven szokott lenni néha ellenőr? Én még sosem találkoztam egyel sem.
4/16 anonim válasza:
A mozdonyon keresztül lehet majd felszállni és a vezetőnél lehet jegyet venni.
5/16 anonim válasza:
Gondolom mivel nincs pénz, egyszerűbb volt elküldeni mindenkit, amúgy is olcsó a jegy.
6/16 anonim válasza:
jó kérdés, tekintve, hogy a két hónap tesztidőszak alatt össz-vissz kábé kétszer utaztam úgy az S76-on, hogy valóban nem volt rajta jegyellenőrzés
8/16 Justinianus válasza:
Csak szólok hogy Európában a motorvonatokon már 20 éve nincs jegyvizsgáló.
Ezekre a sínbuszokra, mint a FLIRT, TALENT, nem is raktak soha, mert minek; a buszon, villamoson sincs.
Nyilván mi sokkal gazdagabbak vagyunk, nálunk telik.
9/16 anonim válasza:
#8 És szerinted mit mond az el kicsiny országunkról, hogy nálunk eddig voltak és hogy a jövőben a vonatozók keményen érezni fogják a hiányukat?
10/16 anonim válasza:
Mert talán az a módszer jobb, hogy vasúti dolgozó hiányában vonatkimaradások vannak? Ha egy hatkocsis HÉV el tud indulni magától, akkor a nyúlfarokká csonkolt MÁV szerelvény is el fog...
Amúgy jobb helyeken sötétedés után már tizenéve nincs jegyvizsgálás, se ajtóból kilépve indítózás. Ki se mernek jönni órákig a vezetőfülkéből, ha egyáltalán van ott még valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!