Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Máv app jegy átküldése?

Máv app jegy átküldése?

Figyelt kérdés
Volánbusz járatra vettem helyjegyet magamnak és egy ismerősömnek, hogyan tudom átküldeni neki, mert ha képernyőfotót csinálok akkor a jegyet nem mutatja? Emailben nem kaptam semmit.

aug. 27. 15:52
 1/7 eddiboy ***** válasza:
94%
Atküldeni sehogy. Ha ugyanarra a járatra vetted neki is, te olvasod le az övét is. Ha másikra, akkor belép ő is a te felhasználói fiókotba a MÁV appon, és be tudja ott hozni.
aug. 27. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
MÁV appos rendelésnél a jegyet e-mailben pdf formátumban is átküldik, azt meg tudod osztani
aug. 27. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Kinek a nevét adtad meg vásárláskor?

[link]

"Én vettem meg a jegyeket a MÁV applikációban, de nem tudok a többiekkel együtt utazni. Hogyan juttathatom el nekik a jegyeiket?

Bérletet, helyi jegyeket csak a vásárlást végző felhasználó fiókjából lehet bemutatni. A PDF formátumban megkapott vonatjegyek azonban tovább küldhetők a többi résztvevő számára. Utazás során mindenkinek a saját nevére szóló jeggyel kell utaznia."

aug. 27. 19:02
 4/7 eddiboy ***** válasza:
#2: Én úgy tudom, ez csak normál vasúti jegynél van így, helyjegynél nem.
aug. 27. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
A MÁV appban vásárolt minden jegyhez meg kell adni nevet és születési dátumot. A jegyet csak az az ember használhatja akinek a személyes adatai meg vannak adva a jegyen.
aug. 27. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 Nekem a helyjegyet is ki szokta küldeni. OB-m van, úgyhogy mást nem is szoktam venni
aug. 28. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Az utazásra nem alkalmas, nincs rajta a kód se.

#Kérdező

Sehogy, ha te vetted, akkor te tudod bemutatni.

aug. 29. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!