Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonaton kell ülést vinni az 1...

Vonaton kell ülést vinni az 1 évnél idősebb gyermekemnek?

Figyelt kérdés

Már ügyesen jár a gyermekem. 1 év 4 hónapos és haza szeretnék utazni vele.

Az út 5 óra sajnos vonattal, tehát elég sok.

Párom le szeretne beszélni róla, de nagyon nyugodt babám van, akivel mindig békésen eljátszok.

Párom sokszor nincs otthon és nagyon sokszor azt érzem belefáradtam a monoton hétköznapokba.

Külföldön élünk és szeretném meglátogatni a saját családomat.

Tudtok segíteni mi kell? Mire készüljek?

Olyanokat kérdezek, akinek van tapasztalata ebben.

aug. 25. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fölösleges.

Simán megül az ülésen is és itt nincs öv ami tartja ha elalszik mint az autóban.

aug. 25. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem, akkor érdemes az ölemben altatni.

Hajnalban gondoltam menni. Induk vonat 5:30-kor és 11-re van ott. Ezt azért találom jónak, mert így a fék utat szerintem csucsukálná.

aug. 25. 21:19
 3/4 A kérdező kommentje:

fél*

Nyilván kényelmesebb a kocsi ülés viszont ő már jár kel, felfedez és szerintem a vonat egy tók jó inger lenne neki éa természetesen csakis első osztáy, ahol bizakodhatok, hogy nem olyanok ülnek majd, akik nagyin nem szeretik a gyermek látványt. :D

aug. 25. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Talán vasúttársaságfüggő is, de én nem biztos, hogy ezen spórolnék 2-3 eurót.
aug. 25. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!