3 évnél idősebb gyerkőcök szülei, akik baba korban az "Aludj jól gyermekem" módszert használtátok, jó alvók maradtak, vagy újra vannak alvásproblémáitok?
Bocsi de milyen módszer ez?
Nekem is rossz alvó babáim vannak:-(
Első kettőnek: Sajnos ezt a módszert itt nem tudom összefoglalni, de a Google-ba ha beírjátok, kidobja a könyvismertetőt garantáltan. (Aludj jól gyermekem).
Utolsónak: Mennyi idős volt a babád, amikor csináltátok?
Nálunk az esti elalvással nincs gond, éjjel ébred, legjobb esetben 2,5 óránként, ilyenkor cicivel altatom vissza, és ez viszonylag gyorsan meg is van, csak nekem már túl fárasztó, főleg, ha óránként kel, mert nem alszunk egy ágyban, én úgy nem tudok aludni...
Tényleg 2 hét volt? Én félek ettől a sírni hagyástól, mert a nagy lányom is fel fog ébredni, hiába van másik szobában...
Én is ki szeretném próbálni, de az én 8 hós fiam feláll és a rácsba kapaszkodva üvölt. Előbb-utóbb visszafeküdne magától?
Bocsi h. nem a kérdésre válaszoltam, csak épp most vagyok én is nagy dilemmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!