Budapestiek! A Keletiben át lehet érni 20p alatt?
Figyelt kérdés
Egyik vágányról a másikra? Szombathelyre mennék 20perc lesz az átszállásra. Mamámmal mennék, aki kicsit lassabban megy.aug. 9. 16:46
1/13 anonim válasza:
Még a két legtávolabbi vágány között is könnyedén átérsz ennyi idő alatt
3/13 anonim válasza:
Igen, ennyi idő elég egy lassan mozgó idős embernek is.
6/13 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Igen, de azért ne álljatok meg újságot venni meg gyrost venni. Mivel a fő kijelzőn kívül nincs igazán kitáblázva a közlekedési rend és változhat, hogy melyik vágányról indul a csatlakozásod, aki először jár arra annak általában bele szokott telni egy kis időbe még megtalálja a vonatát. Valószínűleg a kocsikra is csak A4-es papíron lesz kiírva, hogy melyik megy Szombathelyre.
7/13 anonim válasza:
1.-től a 12.-ig nem biztos. A csarnokon belül könnyedén.
8/13 anonim válasza:
Ha a vonatotok pontosan érkezik, akkor elég a 20 perc. De mivel a MÁV-nál a 15-20 perc késés szinte alap, így nagyjából esélytelen... Legalábbis én az 1 órával korábbi vonattal indulnék. (Persze ha van 1 órával korábbi vonat onnan, ahonnan érkeztek.)
9/13 anonim válasza:
Nyugi atérsz hacsak nem késik amivel érkezel
10/13 anonim válasza:
Nekem igen sietős tempóban 10 perc. Gyakori, hogy az ötösről a 11-esre kell átérnem, és bizony van, hogy futnom kell.
20 perc alatt egy szokványos sétatempóban szerintem kényelmesen át lehet érni. De aki csak lassabban tud menni, háát nem tudom... függ attól is, hogy mennyire okoz neki problémát a járás.
Na, meg a késésekkel számolj! Honnan hová akarsz utazni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!