Megéri most Országbérlettel utazni?
Figyelt kérdés
aug. 9. 11:15
2/7 anonim válasza:
Ha több mint egy megyében utazol viszonylag rendszeresen akkor megéri
Ha kapsz rá valamilyen kedvezményt akkor méginkább
3/7 anonim válasza:
Ha rendszeresen utazol 2 megyében, akkor igen. De ha csak 1 adott megyében, akkor felesleges. De ha mondjuk diákként elvonatoznál például Békés megyéből a Balatonra (nem helyjegyes vonattal) akkor tutira többe kerülne egy menetjegy, mint egy 1890 Ft-os országbérlet. De ha nem vagy diák és nem utazol 2 megyét, akkor felesleges.
4/7 anonim válasza:
Számold ki az utazásaidnak megfelelően.
Én például azért vettem, mert ugyan csak kétszer fogom átlépni a vármegyém határát a következő időszakban, olyan utazásokról van szó, ami oda-vissza tízezer forint, és ez kétszer. Tehát nekem megéri.
6/7 anonim válasza:
2. osztályos matematika.
Összeadás ismerete és a számok sorrendjét kell tudni hogy melyik nagyobb.
7/7 anonim válasza:
Azt igazából neked kell tudnod. Ha csak megyén belül utazgatsz, akkor nem igazán. Ha hetente átutazod a fél országot, akkor egyértelműen megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!