Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vannak itt budapestiek, akik...

Vannak itt budapestiek, akik Tökölön dolgoznak (vagy fordítva) és tömegközlekedéssel utaznak munkába?

Figyelt kérdés

Tudnátok mesélni mennyire bírjátok az utazást? Mennyire fenntartható ez hosszabb időn át?

Nekem elég meredeknek tűnik ez a napi 1,5-2 óra utazás oda-vissza, de sokan írták, hogy ez normálisnak számít Pest és környékén.

aug. 7. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Oda-vissza másfél óra? Az semmi. Egy irányban max 1 óra simán belefér. Ha annál több, azt már nem vállalnám, akkor keresnék közelebbit.
aug. 7. 09:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Oda kb. 1 óra és 40-50 perc, majd vissza is ugyanennyi
aug. 7. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 23. kerületben lakok, és Szigetszentmiklóson dolgozok, Tököl nem sokkal van messzebb.

Nem tudom te BP melyik részén laksz, de nekem hévvel csak 17-20 perc az út.

Igazából ez így nagyon király, mert ellentétesen mozgok folyamatosan a tömeggel.

Mikor én reggel kifelé megyek a városból, a tömeg pont befelé, a központba.

Mikor munka után hazafelé megyek, én megyek a központ felé, a tömeg meg heringezik kifelé a központból, amíg én fetrenghetek jóformán akármelyik ülésen, ahogy kedvem tartja...

aug. 7. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
hová mész tökölön dolgozni?
aug. 13. 18:08
 5/5 Lacibrumi 001 válasza:
Sajnos ki volt írva tender új szerelvények re de sajnos olyan dràga volt hogy vissza vonták kórmány mert nem tudták volna kifizetni vételárat
szept. 18. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!