Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestiek, tudtok ilyen...

Budapestiek, tudtok ilyen bódékat?

Figyelt kérdés

[link]

Előre is köszi a címeket!

2022. nov. 10. 01:40
 1/5 anonim válasza:
30%
Én tudnék egyet, ha budapesti lennék, de sajnos egy falusi csicska vagyok.
2022. nov. 10. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
34%

1. Miért vagy magaddal szemben ilyen lemondó?

Inkább lennék vidéki mint pesti. Itt rengeteg a proli, beképzelt és bunkó ember. Ráadásul büdös és koszos is Budapest..

2022. nov. 10. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
16%

Nálunk is van mondás:

"Éjjel-nappal ugat ugat Pest

Szartanaj a nagy tarpest!"

2022. nov. 10. 15:23
 4/5 anonim válasza:
69%

Egyes vagyok.

Nem vagyok lemondó, csak cinikus.

Mindkettőnek vannak előnyei, hatranyai természetesen.

Sokszor járok fel Pestre mostanság, nekem különösen az tetszik, hogy ott az emberek le*arjak egymást. Lehet hogy sok a bunkó, de ez nem olyan nyilvánvaló mint mondjuk faluban, ahol mindenki tud mindent és csak a *arkavarás megy

2022. nov. 10. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
41%

4. Nem mindegy hova költözik az ember sajnos. Mondjuk én nem is falun szeretnék lakni, inkább város mellett, esetlegesen közel az osztrák határhoz. Bár már azon is gondolkodunk, hogy elmegyünk innen.

Nem tudom, nekem undorító a magyarok mentalitása, ami itthon folyik, hogy szinte ölik egymást az emberek. De kinek mi, ugye.. :)

2022. nov. 10. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!