Ha vonattal utazva 1. osztályra veszek jegyet, az csökkenti annak az esélyét, hogy balhés, közveszélyes utasok közelében kelljen tartózkodnom vagy meglopjanak?
Én prémium (1+) osztályon is találkoztam már zajongó idiótával, de a helyjegy - főleg az első osztályú vagy prémium - általában jelentősen visszatartja azokat, akik potenciálisan problémásak lehetnének.
És természetesen reagálva a többiek észrevételére: nyilván nem fognak naponta kirabolni, meg megkéselni, engem 15 év alatt egyszer se raboltak ki, pedig elég sokat vonatozok, de mondjuk volt már részem kellemetlenkedő alakokban. Volt, hogy ételt akartak kunyerálni, volt, hogy pénzt kéregetni, voltak jónéhányszor simán csak irritáló, zajongó, randalírozó egyének, de olyan is volt, hogy elszundítottam a vonaton, erre egy 70 körülinek kinéző alak kelteget, hogy ő a szexről szeretne velem beszélgetni. (Férfi vagyok amúgy.) Szóval azért érheti kellemetlenség az embert.
#12: Elhiheted, az volt. :D
Arra ébredni, hogy egy vén perverz ébresztget, hogy szoktam-e dugni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!