Ha vonattal utazva 1. osztályra veszek jegyet, az csökkenti annak az esélyét, hogy balhés, közveszélyes utasok közelében kelljen tartózkodnom vagy meglopjanak?
Figyelt kérdés
Mert a logika azt diktálná, hogy az agresszív, kötekedős és/vagy tolvajlásra hajlamos figurák inkább a másodosztályra ülnek, pláne ha esetleg még bliccelnek is. Helyes a következtetésem vagy az első osztályokon is meg szokott esni inzultus vagy lopás?júl. 27. 19:09
1/13 anonim válasza:
Kismértékben igen. De mivel a vonatok túlnyomó többsége teljes mértékben átjárható, a lopós alakok is át tudnak menni az első osztályra (akár a büfékocsit használva indokul).
2/13 A kérdező kommentje:
1: Ha még csak lopósok vannak, azzal szerintem megbírkózom. Figyelek a dolgaimra, és a legértékesebbeket magamnál hagyom. A fő lényeg, hogy balhésak ne legyenek ott. De amúgy a büfékocsit nem csak az első osztályon utazók használhatják a szabályzat szerint?
júl. 27. 19:19
4/13 anonim válasza:
Az első osztályú kocsikat jellemzően a szerelvény valamelyik végére rakják, hogy még véletlenül sem legyen indok az átjárásra.
5/13 anonim válasza:
Én még helyjegyes másodosztályú kocsiban sem találkoztam balhés alakkal…
6/13 anonim válasza:
Te amúgy milyen oldalakról tájékozódsz a világban zajló eseményekről kérdező?
Csak mert nem annyira szar ám a helyzet mint ahogy az origo meg a tv2 előadja. Nem késelnek halálta mindenkit minden nap minden vonaton migráncsok!
7/13 anonim válasza:
Az elsőosztályon általában kevés az utas, előfordulhat az is, hogy egyedül utazol ott.
Nincs akadálya, hogy bári(k) belépjenek a kocsiba, ergo nem vagy totálbiztosan védve, és akár rosszabb is lehet, ha úgy találnak meg, hogy nincs ott több utas.
Ez persze csak elmélet, a vonatokon nem igen jellemző, hogy zaklatják az utasokat, legalább is azokon, ahol elsőosztályú kocsi is van.
8/13 anonim válasza:
7. Lehwt, hogy így van, de nemrégiben Szegeden jártam. A prémium plusz fülkék is tele voltak, és mindkét első oszt. kocsi
9/13 anonim válasza:
Én rendszeresen utazom vonattal 2. osztályon. Sose kötöttek még belém és ki sem raboltak. A többi utas sem szokott agresszív lenni.
10/13 anonim válasza:
A gyesev IC vonalon találkoztam olyan kocsival , ahol a folyosó egyik fele 2. Osztályú volt majd már a következő kabintól 1. Osztály.kicsit illúzió romboló volt nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!