Mi törtánik azokkal, akik az M1-es Metró végállomásán nem szállnak le?
Figyelt kérdés
Egyszer utaztam a Vörösmarty térig, és a felhívás ellenére volt 2 utas, aki fent maradt a szerelvényen. Az meg elment tovább a semmibe. Velük vajon mi lett? Túlélték?? Vagy mi történhetett velük? Miért nem figyelnek erre jobban, hogy ne lehessen fent maradni rajta a végállomás után??2024. júl. 25. 19:53
11/16 eddiboy válasza:
Újpesten én is mentem már be a kihúzóba, ráadásul az első kocsiban ülve, alvást színlelve. A vezető annyit tett, amikor meglátott, hogy az ajtókat becsukta (az 1. kivételével, ahol ő szállt le), gondolom, hogy nehogy "felébredjek", és kiszálljak.
Vörösmartyn és Kökin is láttam már fennmaradó utast, Kökin csak akkor nézik át a szerelvényt, ha kocsiszínbe megy. Érdekes módon a 2-es és 4-es metró végállomásain viszont mindig átnézik.
12/16 anonim válasza:
#10-es kifosztották helyezz talaán azt akartam írni, hogy kihúzták :D
13/16 anonim válasza:
A KöKin is vannak biztonsági őrök, amikor kora reggeli vonathoz mentem hajnalban rendszeresen előfordult, hogy alvó utasokat keltettek fel.
14/16 anonim válasza:
Daráló és mennek a gyorséttermeknek.
15/16 nb2019 válasza:
"Érdekes módon a 2-es és 4-es metró végállomásain viszont mindig átnézik."
Kivéve az Örsön, ott a kutyát nem érdekli leszállsz-e vagy mész még egy kört. :)
16/16 eddiboy válasza:
#15: Kivéve, ha kocsiszínbe megy. Nem tudom, mostanában bevett szokás-e, hogy a kiálló a 3. vágányra áll be. Ott nincsenek felszállásra várakozók. Pár éve utaztam egy ilyennel. Gyerekkoromban sosam értettem, miért nem így csinálják, akkoriban egyáltalán nem használták a 3. vágányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!