Ha valaki mellé ültél le a buszon, de a következő megálló után van üres kettes ülés, akkor inkább átülsz oda vagy maradsz a helyeden?
Figyelt kérdés
Természetesen, ha beszélgetés céljából foglaltál helyet az illető mellett, akkor nem értelmezhető a kérdés, de ha csak úgy valaki (akit lehet hogy ismersz de nem akarsz vele társalogni) mellé ülsz le akkor mit teszel ha felszabadul így hely? Maradsz mert ha elülnél úgyis ülnének melléd, vagy inkább elülsz mert jobb szeretsz egyedül ülni, vagy ablak mellett ülni, esetleg nem szimpi aki mellé amúgy leültél, ilyen szempontok is játszhatnakjúl. 16. 20:19
A kérdező szavazást indított:
Inkább átülsz
Inkább maradsz
19 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ha van nálam táska is amit nyomorogva tartok a lábam közt, akkor inkább átülök.
2/4 anonim válasza:
az érv a maradás mellett: ez esetben legalább tudod, ki ül melletted. ha átülsz máshova, akkor ki tudja, a következő megállóknál ki fog majd melléd ülni. mondjuk valaki, aki kétszer akkora darab, vagy büdös, vagy stb.
3/4 anonim válasza:
Attól függ még mennyit megyek. Ha keveset akkor maradok, ha többet átülök. Elég nagydarab vagyok, addig is kényelmesebb míg beül valaki mellém és ha mázlim van akkor ugye senki.
4/4 anonim válasza:
Átülök, és zavar ha a másik nem teszi (ha pl én belül ülök, és a mellettem ülőnek könnyebb lenne átülnie)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!