Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az M3-as metrón miért nem...

Az M3-as metrón miért nem írja ki az utastájékoztató rendszer, hogy mikor érkezik a következő szerelvény, mint az összes többi metrónál?

Figyelt kérdés
A 2-es, és a 4-es metrónál is mindig látszik az utastájékoztató kijelzőn, hogy hány perc múlva érkezik a következő járat. Akkor itt miért nem?

2023. máj. 4. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Úgy látszik a felújított orosz kocsik ennyit tudnak.
2023. máj. 4. 22:00
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

1es nem a kocsin kell kiírni hanem a megállóban.

A kérdés amúgy teljesen jogos, jó lenne, ha kint lenne

2023. máj. 4. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
A metrófelújítás kezdetéig működött.
2023. máj. 4. 22:30
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Ezzel a rendszerrel valamiért sokat küzd a BKV ezen a vonalon és nekem sem teljesen világos, hogy miért. Az biztos, hogy a Futárban továbbra sem az elő adatok látszanak , hanem a menetrendiek, tehát a gyanúm az, hogy a rendszernek kellenek fix menetrendi adatok és amíg minden héten változik a vonal menetrendje, inkább nem foglalkoznak még vele.
2023. máj. 5. 03:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kb. egy évvel ezelőtt megkérdeztem a BKK-tól (Facebookon), hogy mikor várható a következő szerelvény indulásának ideje. Azt írták, hogy a teljes M3 rekonstrukció befejezése után. Ez május 22., úgyhogy utána meglátjuk, hogy sikerül-e tartani a tervet.
2023. máj. 5. 13:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#4, a Futárban soha nem is fognak a valós adatok látszani (ahogy a többi metróvonal esetén sem látszanak), mert a metrószerelvényeken nincs GPS, hiszen a föld alól nem érné el a műholdat.
2023. máj. 5. 15:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok esetben hozzáadhatsz 1 percet, ugyanis gyakori az alagút közepén veszfékezés. Így legalább nem hazudik.
2023. máj. 5. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#6, eleve az M3 nagyon rosszul tartja. Van ahol 0,5-1 percet siet/késik, így azért elég kiszámíthatatlan is. Az M1 néhol késik fél perceket, de még kiszámítható, az M2 és M4 pedig szinte mindig pontos.

Plusz az M3-on valamiért rendszeresen behúz a légfék és elmegy ezzel legalább fél perc hogy megállunk, megvárjuk amíg old a fék, és megint elindulunk. De remélhetőleg már a teljes átadás után már működni fog tényleg

2023. máj. 11. 16:20
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Azt a rohadt tetves automata fékrendszert iktatnák már ki ezek az okostódik, amitől állandóan besatuzik az egész rohadt szerelvény 2 állomás között teljesen ok nélkül. Mert azzal sztem már az egész városnak tele van a hócipője, mégse csinálnak vele semmit. Gyökerek.
2023. máj. 11. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
#9: Én pont ezt szeretem benne a legjobban 🤣
2023. máj. 11. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!