Melyik a MÁV legótvarabb járműtípusa?
Figyelt kérdés
júl. 12. 18:14
1/6 anonim válasza:
Nem akarok akadékoskodni, de a MÁV-nak elég kevés járműve van.
Amikre te gondolsz azok a MÁV-Start állományában vannak.
Egybiránt a Bz az. Hogy miért? Mert abba bele lehet sz.rni.
Most biztos megsértettem sok Bz hívőt vérig sértettem. De sajnos mind szerelőként, mind mozdonyvezetőként és természetesen utasként is van vele tapasztalatom. Egy mocskos rohadt csömöllet... utálom minden porcikáját!
2/6 anonim válasza:
Az olyan ic járat, aminek már nincs lehúzható ablaka, mert hát van légkondi, csak az meg lutri, hogy működik-e.
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem a Bzmot. Egyrészt azoknak egy része eleve kapott klímát, másrészt az összes remotorizált és kényelmesebb ülések vannak benne az eredetihez képest. Az InterPici Bz-k pedig végképp nem olyan rosszak.
A fecske Bhv kocsik a legrosszabbak.
4/6 A kérdező kommentje:
+1 A fecske BHV-re.
júl. 14. 20:58
5/6 anonim válasza:
Régen a Flirt volt nekem legnemszeretettebb vonatom, amikor az jött, mindig mondtam magamban, hogy már megint, jöhetne már végre Szili + fecske, de mára, hogy vidékre költöztem és nem 2 havi 1 utazás van vonattal, hanem napi és csak a Flurt meg Kiss, kezdtem megszeretni, de azért nagyon örülnék, ha néha jönne mozdonyos, mert azt azért jobban szeretem. Most már nálam nincs ótvar kategória 🤣 kezdtem rájönni, hogy mindegyiknek megvan a maga fillingje
6/6 anonim válasza:
#5 vagyok, azt hozzátenném hogy a BzMot nagy kedvencem, amikor először utaztam vele, nagyon nem fogott meg (kb Flirt kategória volt) , igaz nem sokat mentem vele akkor, de most hogy felfedeztem, hogy a mellékkocsin hátul ki lehet látni a sínekre, meg hogy nincs semmi hangtompítás, felújítatlan pályán a hangja mindent visz, ótvarból átment kedvencbe 🙃 Bocs #1-es meg kellett védeni Bz becsületét, mivel gyakorlatilag az egyetlen vonat, ami ennyire panorámás, gyakorlatilag van egy hangulata (a Kissben az emeleti kilátás is megfogott, de a BzMot-é jobban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!