Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol tudom vissza váltani a...

Hol tudom vissza váltani a rossz helyre megváltott helyjegyet?

Figyelt kérdés
Már ki lett fizetve az online felületen amikor észre vettem hogy nem jó székre lett foglalva
2024. júl. 9. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
25%

Nem mindegy, milyen alkalmazásról, milyen cégről van szó.

De általánosságban sehol. A mávnál max jeggyel együtt tudod visszaváltani, a vonat indulása előttig 12-24 órával, de kezelési költséget vonnak le, ami magában több, mint egy új helyjegy, nem éri meg.

Próbáld meg elcserélni az ott ülővel max.

2024. júl. 10. 06:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha vasútról van szó, akkor az online felületen (jegy.mav.hu) - ha regisztrálva vagy - a jobb felső sarokban a Profil-ra, majd a Korábbi vásárlásaimra kattintva megtalálod a megvásárolt helyjegyet, és mellette találsz egy visszatérítés gombot is. Arra kell tányomni. Ha legalább 24 óra van a tervezett indulásig, akkor 100%-ot visszatérítenek, ha kevesebb, mint 24 óra, akkor 10% kezelési költséget levonnak. Ha már elérkezett a helyjegy érvényességi ideje (a vonat tervezett indulási ideje), akkor nem lehet visszatéríttetni.

A visszatérítés egyébként kb. egy hetet vesz igénybe.

2024. júl. 10. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonatra szóló helyjegy, az visszaváltható a vonat indulásáig. A menetjegy részét (ha volt) nem kell visszaváltani. Kivéve ha okosjegy volt, az nem visszaváltható.
2024. júl. 10. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!