Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyivel kevesebbet kellene...

Mennyivel kevesebbet kellene lopni, hogy minden ICn klímás kocsik legyenek?

Figyelt kérdés
Itt ülök Budapest Szombathely ICn, klíma természetesen nincs és azon tűnődöm, hogy lehetséges, hogy 20-22 évvel ezelőtt jobb minőségű kocsiban utaztam, mint most, ICn. De a kérdés, igazából mennyivel kevesebbet kellene lopni/kormnyzati kommunikációra költeni, hogy minden ICn legyenek klímás kocsik? Csak ott, tényleg nem kérek sokat én, mint amúgy egész sokat fizető adófizető állampolgár. Mennyibe kerülne egy ilyen akció?

jún. 30. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem értem miért mondjátok Győrt, ha a tárgyban is volt, hogy én Szombathelyre utazom?"

"Szóval rendszeresen ülök a kérdésben szereplő szombathelyi IC-n"

Ezen mi nem világos?

jún. 30. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
30 perc késés felett feláras járatokon a menetjegy és a helyjegy árának 25%-a visszajár. Illetve ha elsőosztályon utaztál és nem működött a klíma, az első- és másodosztályú jegy közötti különbség is. Sokan bennhagyják, te ne tedd. Csak abból tanulnak, ha káruk is ketkezett.
júl. 1. 00:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért mert csöves másodosztályra vettél jegyet. Klíma csak első osztálynak dukál
júl. 11. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!