Mennyivel kevesebbet kellene lopni, hogy minden ICn klímás kocsik legyenek?
Figyelt kérdés
Itt ülök Budapest Szombathely ICn, klíma természetesen nincs és azon tűnődöm, hogy lehetséges, hogy 20-22 évvel ezelőtt jobb minőségű kocsiban utaztam, mint most, ICn. De a kérdés, igazából mennyivel kevesebbet kellene lopni/kormnyzati kommunikációra költeni, hogy minden ICn legyenek klímás kocsik? Csak ott, tényleg nem kérek sokat én, mint amúgy egész sokat fizető adófizető állampolgár. Mennyibe kerülne egy ilyen akció?jún. 30. 16:10
11/13 anonim válasza:
"Amúgy nem értem miért mondjátok Győrt, ha a tárgyban is volt, hogy én Szombathelyre utazom?"
"Szóval rendszeresen ülök a kérdésben szereplő szombathelyi IC-n"
Ezen mi nem világos?
12/13 anonim válasza:
30 perc késés felett feláras járatokon a menetjegy és a helyjegy árának 25%-a visszajár. Illetve ha elsőosztályon utaztál és nem működött a klíma, az első- és másodosztályú jegy közötti különbség is. Sokan bennhagyják, te ne tedd. Csak abból tanulnak, ha káruk is ketkezett.
13/13 anonim válasza:
Azért mert csöves másodosztályra vettél jegyet. Klíma csak első osztálynak dukál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!