Hány vonaljegy kell a kelenföldi pályaudvartól a Deák térig (Kálvin téri átszállással négyesről a hármas metróra)?
Figyelt kérdés
jún. 15. 16:34
11/14 nb2019 válasza:
10-es: Ha tényleg csak ez volt az oka, akor be kell menni a BKK-központba megreklamálni, mert nem jogos a büntetés.
Illetve van még egy limit, 80 percen belül le kell zajlódjon az utazás. (Ebbe egy Kelenföld-Kálvin-Deák-Örs is simán belefér, ha a szabályok szerint megszakítás nélkül, csak átszállva történik.)
12/14 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy nem jogos, de komolyan érdekelne, hogy mégis mi alapján döntik el, hogy én csak átszállok és ha igen, akkor eddig hányszor szálltam-e át. Meg mi az, hogy vissza irányba megyek. Égtáj szerint vagy mi alapján? Ha átszállok, akkor nyilván nem tudok a másik metróvonalon visszamenni a kiindulási pontomra, hiszen ottan másik metro jár. Agybaj az egész.
13/14 anonim válasza:
A jegy kezelésekor a gép rányomtatja a jegyre a megálló kódját. Ha mondjuk felszállsz a Határ úton, elmész a Nagyvárad térig, majd visszafelé utazol Kőbánya-Kispest felé és leszállsz a Pöttyös utcánál, akkor ott látszik, hogy visszafelé utaztál, hiszen hogy szállhatsz le a metrótól Határ úti kóddal, mikor az még csak ez után következne?
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi
jún. 29. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!