Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Keleti Pályaudvaron hol...

Keleti Pályaudvaron hol tudnék metróra jegyet az autómatán kívül?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, szóval nem igazán ismerem a Keletit meg ott lent a metrós részt, kellene egy kis segítség, nem az automatából szeretnék venni, mert idáig csak elnyelte az aprómat, hanem pénztárból, vagy olvastam egy regebbi kerdesnel, hogy az ujsag arusnal is lehet, de melyiknel? Illetve most nem tudom, hogy csak az atszallasnal vagy a vissza utra is ervenyes egy vonaljegy? Valaszokat előre is köszi!

2021. máj. 23. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bkk.hu/pontkereso
2021. máj. 23. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az aluljáróban van egy üvegezett terem lila táblákkal, ott vehetsz BKV-jegyet.
2021. máj. 23. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A Keleti metróállomásnál pont van BKK ügyfélközpont is: [link]

Kb. mindegyik újságárusnál szokott lenni jegy, a nagyobb Relay/Immedio üzletekben egészen biztosan kapsz.

Metróról másik metróvonalra való átszálláskor nem kell új jegyet érvényesíteni, de a visszaútra már új jegy kell. Ha a metró után más járattal (busz, villamos) is utaznál, akkor jobban megéri az átszállójegy.

2021. máj. 23. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!