Vonatra felvihetek 2 gabonasiklót a terráriumukban?
Én láttam már gabona siklót,és igazából semmi kifogásom nincs ellene.De vannak állatok amiktől kiver a víz,még akkor is ha a gazdi egyszer sem veszi ki a dobozából.Elég a tudat,hogy az az állat is a fülkében utazik velem együtt.
Bizony ilyenkor nekem senki ne mondja,hogy "ha nem tetszik ki lehet menni a fülkéből" Főleg ha külföldre utazom,és nemcsak a drága vonatjegyet,meg a helyjegyet veszem meg..Ezért is kéne utána érdeklődnöd a szállítás helyességéről,hogy ne az indulásnál legyen nagy vita közted és az utasaid között..Nem mindenki szereti a hüllőket még akkor sem ha ártatlan gabonasiklókról van szó..Neked is kellemetlen lenne egy ilyen vita gondolom.
Ja,én semmi esetre nem utaznék pókokkal,és kígyókkal.Egyszerűen képtelen lennék..
tegnap 23:18 vagyok
Nekem semmi bajom a siklókkal,de ne feledd,hogy nem mindenki toleráns, vannak emberek akiknek hiába magyaráznád meg,hogy a siklóid ártatlanok,nem betegek (előbb betegszenek meg egy köhögő emberektől mint a siklóktól) akkor is kiverik a hisztit.Mindenképpen ha tudsz kérj a vasút társaságtól is egy papírt,hogy nyugodtan szállíthatod őket.Így a vita előtt elég ezt az illető emberek orra alá dugni..
De azért remélem,hogy nem lesz semmi gondod,és épségben kijuttok..
dobozold be őket, több okból is:
1 semmi szükséged több órányi vitára a vonaton
2 hisztis fóbiás utastárs is lehet a vonaton, aki nem fog tudni racionálisan gondolkodni és higgadtan viselkedni, ha a fóbiája tárgya fél méterre van tőle
3 az állataid zárt dobozban nyugodtabban fognak utazni
Vazze, elöszor gabonasilót olvastam. Még gondoltam is, ha azt felviszed a vonatra, ráadásul kettöt is, akkor kinyalom a segged fényes nappal a parlament elött:D:D
Amúgy ne csinálj belöle gondot, csomagold be jól, aztán kész is. Nem kell túlbonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!