Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért áll meg minden Győr...

Miért áll meg minden Győr felől érkező személyvonat Kelenföld előtt?

Figyelt kérdés

Felfogni nem tudom milyen észszerű oka lehet ennek. Észszerűtlen okokat el tudok képzelni, de ahhoz el kell fogadni, hogy a MÁV-nál alkalmatlan emberek végzik a feladatokat (alsóbb szinteken is).

Megáll a vonat közvetlenül Kelenföld bejáratánál 5-10 percre, miközben semmilyen vonat nincs útban, és még csak elméleti lehetőség sincs rá, hogy összeütközzön más vonatokkal.

máj. 24. 18:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nos, azért, mert a te elméleteddel ellentétben, olyanok irányítják a vonatokat, akik nem csak egy oldalablakon kinézve állapítják meg, hogy mit csinálhat egy vonat és mit nem.

Valóban a MÁV-nál vannak komoly gondok, de szerintem pont nem a bizber rendszer és a napi szolgálattevő hülyesége az, ami ilyenkor a probléma.

máj. 25. 19:30
 22/30 anonim ***** válasza:
Áprilisban vágányzár volt nálunk, nem volt kedvem pótlóbuszozni, úgyhogy Zegről Szhely-Győr-Bp vonalon mentem. Nem álltunk...
máj. 25. 19:35
 23/30 A kérdező kommentje:

Hanem olyanok, akik azt hiszik minden percben átmegy egy vonat Kelenföldön?

máj. 25. 19:38
 24/30 A kérdező kommentje:
Lehet valóban igazad van. Ezek a balfaszok tenyleg azt hiszik, hogy minden percben átmegy egy vonat, azért várakoztatják a vonatokat.
máj. 25. 19:40
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező álljál le!

Kaptál több jó választ is. Ez már provokálás, trollkodás amit most csinálsz! Jelenteni fogunk aztán mehet Kalandföldre vonatot nézni gyakorizás helyett!

máj. 25. 19:40
 26/30 A kérdező kommentje:
Egy jó választ nem kaptam, és attól, hogy itt fenyegetőzöl, még nem fogom elfogadni a rossz válaszokat.
máj. 25. 19:43
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál jó választ.

Olyant nem kaptál ami neked tetszik.

máj. 25. 19:50
 28/30 A kérdező kommentje:
Jó, akkor bele kell törődnöd, hogy az enyém a kérdés, és addig fogom kiemelni, amíg szerintem nem érkezik helyes válasz.
máj. 25. 20:13
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Érkezett, de te túlzottan primkó tahó vagy ahhoz, hogy elfogadd az igazságot, mert csak egy kötözködő MÁV-ra szardobáló félnótás vagy.

Menj, lehet jelentkezni, úgyis munkaerő hiány van náluk, te amúgy is sokkal jobban tudnád ezt csinálni a megnyilvánulásaidból ítélve, sok sikert hozzá. 😉

máj. 27. 17:16
 30/30 anonim ***** válasza:

"Hogyne, ha mind a 10 peronnal rendelkező vágányon 10 percenkent menne vonat, akkor minden percben lenne egy vonat. Érdekes módon soha nem látom ezeket az általad létezőknek vélt vonatokat."

Nem vonatfóbi, gonatmánia.

Ha nem állna meg adott helyeken az általad preferált vonat, én és a magamfajták bajban lennénk, mert nem tudunk km-eket gyalogolni, vagy pénzt kiadni taxira. Jó helyen áll az meg.

máj. 30. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!