Miért áll meg minden Győr felől érkező személyvonat Kelenföld előtt?
Felfogni nem tudom milyen észszerű oka lehet ennek. Észszerűtlen okokat el tudok képzelni, de ahhoz el kell fogadni, hogy a MÁV-nál alkalmatlan emberek végzik a feladatokat (alsóbb szinteken is).
Megáll a vonat közvetlenül Kelenföld bejáratánál 5-10 percre, miközben semmilyen vonat nincs útban, és még csak elméleti lehetőség sincs rá, hogy összeütközzön más vonatokkal.
Gondolom, pontosan tudod, hogy mikor milyen vonatok jönnek-mennek az adott szakaszon, és föleg hány vonat van úton!
Annyira nem egyszerü, ahogy te a kis buta fejeddel elképzeled, a vonatok irányítás, a menetrend szervezése igen bonyolult feladat, direkt erre szakosodott szakembereknek is hosszú idöbe telik (még komputerrel is), mire össze tudják úgy hozni, hoyg sehol ne menjenek össze a vonatok.
´
Kérdező, ezen a vonalon utaztam én is ezen a héten 3 reggelen.
Az okát én sem tudom, de szerintem összefügg azzal, hogy Bicske térségében az egyik vágány pályajavítás miatt le van zárva, és kicsit összevissza járnak a vonatok. Esetleg Bp. Kelenföld és Bp. Déli között vannak-e hasonló munkák? Ha igen, az még inkább indokolhatja.
Egyébként engem is idegesített, de nyilván a vasutasok nem szórakozásból csinálják ezt, hanem nyomós okkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!