A forgalmi diszpécser állás milyen mélységben követeli meg a közlekedésmérnöki szakma ismeretét?
máj. 13. 23:20
11/19 A kérdező kommentje:
Egy felesleges a betű becsúszott...
máj. 14. 17:06
12/19 A kérdező kommentje:
Ahogy az előbb említettem, a várost, a vonalhálózatot, a menetrendet és a fordákat ismerem, csak nem végeztem egyetemet, ezért kételkedtem kissé. Ez az állás nagyon jó lenne, remélem legalább egy interjúra behívnak, csak nem tudom, mire számítsak, mivel jelentkezés után semmilyen visszajelzést nem kaptam.
máj. 14. 17:41
13/19 anonim válasza:
Sok helyen csak a jelentkezési határidő letelte után kezdik el behívni az embereket intejúra, lehet itt is így van.
14/19 anonim válasza:
#12 ugyan más vállalat, de nálunk sok oldalas IQ teszt volt, majd komoly hálózatismeret (érdemes áttanulmányoznod a hálózatot, a viszonylatokat, a viszonylatszámokat, amelyik régióhoz jelentkeztél). Második körben csoportos feladatok megoldása, majd személyes elbeszélgetés.
15/19 A kérdező kommentje:
Ma jár le a határidő, hát nagyon kíváncsi leszek az elkövetkező napokra, keresnek-e vajon a héten vagy nem.
máj. 15. 17:43
16/19 A kérdező kommentje:
Remélem nem az lesz, hogy meg sem keresnek.
máj. 15. 22:56
17/19 anonim válasza:
#16 az majd kiderül, én kívánok sok sikert. Ne csüggedj, ha nem jön össze😌
19/19 anonim válasza:
A felsőfokú végzettség a közforgalmú közlekedési forgalmi tiszti képzést jelenti ebben az esetben. Nem a mérnökit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!