Megéri még letenni a jogosítványt?
Figyelt kérdés
Persze, ha attól eltekintünk, hogy a családdal elakarsz menni Balatonra vagy hasonló helyekre.
Budapesten eléggé jó a tömegközlekedés és tapasztalataim szerint a legtöbb megyeszékhelyen is.
máj. 5. 20:37
11/15 anonim válasza:
#10 ugyanannyiért amibe a vonat kerül veszel autópályamatricát, aztán ott van még az üzemanyag, közben minimum Martonvásártól, de gyakran már Budapest határától áll a sor az autópályán? Utaztunk már mi, 3 felnőtt 3 gyerek a Balatonra vonattal, annyi volt a gond, hogy a helyjegyeket össze-vissza adta a gép, de végül volt hely egymás mellett, leültünk, nem jött senki se felállítani. Teljesen vállalható.
12/15 anonim válasza:
#11 Hát, én azért három nyűgös gyerekkel inkább a légkondicionált autóban ülök drágábban, minthogy a vonaton szenvedjen az egész családom. Azért dolgozom, hogy erre (is) tudjak költeni.
13/15 anonim válasza:
Pesten csak a belvárosban jó a tömegközlekedés. Külvárosból bejutni akár kétszer annyi ideig is tarthat BKV-val, mint autóval. Márpedig ha tisztességes, dolgozó magyar ember vagy, akkor soha nem fogsz tudni a belvárosban lakást venni.
A megyeszékhelyeken változó, van, ahol jó, és van, ahol kevésbé jó. De vidéken is általában csak akkor alkalmas mindennapi munkába járásra a tömegközlekedés, ha ugyanabban a városban élsz és dolgozol.
14/15 anonim válasza:
Sokáig úgy voltam vele, hogy nem kell... A tömegközlekedés elvisz mindenhova, a bérlet meg olcsóbb, mint a benzin. Aztán lettek gyerekeim, és egyre idősebb+ sajnos nagyon beteg családtagjaim, akikkel macerás lett volna a közlekedés. Rengetegszer fogtam a fejem, hogy "bárcsak tudnék vezetni" (autónk van, mert a férjemnek van jogsija). Így most 30 felett feladtam az eddigi elveim és belevágtam.
15/15 anonim válasza:
Egyértelműen megéri. Én is feltettem magamnak anno a kérdést, aztán a családra gondoltam és letettem a vizsgát. Jól tettem. Te is jól tennéd, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!