Szerintetek megéri letenni az A2 jogsit vagy várjam meg a 24et és tegyem le az A-t?
18 vagyok és szeretnék komolyabban motorozni. Eddig egy 50 ccm nyomom de kezdem unni. A kérdésem az lenne hogy megérné-e az A2 vagy inkább az A. Illetve lehet-e bàrmilyen előnyöm abból hogy ha A2 van és a későbbiekben tenném le az A-t. Gondolok itt olyanra hogy olcsóbban hozzá lehet e jutni az A-hoz vagy kell e Kreszt tenni A-nál is stb.
Válaszaitokat előre is köszönöm
Szerintem várd meg, amíg 50 leszel.
Ha ennyire nem vagy tisztában a KRESZ-szel meg magaddal akár a 80-at is.
6 évet vársz türelmesen a korlátlanra, vagy fokozatosan lépsz előre.
Az első verzió az olcsóbb, de.rizikós lehet segédmotorról nagy géére váltani.
A második verzió drágább, de szerezhetsz gyakorlatot, és a korlátlanra sem kell 6 évet várnod.
"rizikós lehet segédmotorról nagy géére váltani"
Ezzel nem feltetlenul ertek egyet. Barmirol lehet arra valtani, ez ember fuggo inkabb. (Nekem semmilyen tapasztalatom nem volt, amikor leraktam a korlatlant.)
Mivel 18 vagy es szeretnel motorozni, erdemes az A2-t csinalni.
Akkor akar "korabban" is le fogod tudni majd rakni a korlatlan, ha ott tartasz.
A "legolcsobb" ha egyben teszed le egybol az A-t, viszont az meg 6 ev. A2 utan is bizonyos keretek kozott van kedvezmeny. Ezekrol es a kovetelmenyekrol a motoros iskolak oldalan olvashatsz bovebben.
Köszönöm a gyors válaszaitokat.
Szerintem megvárom a 24et.
Igazából B jogsim van azzal robogózgatok de lehet a B125 megpróbálom. Legalább lesz egy kis tapasztalatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!