Opel Astra F Defek miatt idéglenesen feltenném 1pár téligumit. Hátra tegyem vagy elöre?
Nyugodtan használhatod egész évben a téligumit ha nem mész sokat az autóval. Annyit nem kopik, mint amennyit állítanak róla, így nem kell feleslegesen két garnitúrát vásárolni az autóhoz. A téli jó télen és nyáron is jobb a tapadása, minimálisan megnő az üzemanyagfogyazstásod, de elhanyagolható.
Mindig a hajtott tengelyre kell a jobb minőségű és magasabb profilú gumit szerelni és csak párban szabad, azaz tengelyenként meg kell felelni a gumiknak.
Ja, nem rossz a téligumi, csak már egy kis kanyarnál úgy nyekereg, hogy a fél környék felébred tőle.
Szóval igen, elég rendesen kopik.
Én is télivel járok, le kéne cserélni. :(
2, 3, válaszolók, nem akarok veletek vitatkozni, hiszen ki vagyok én, hogy határtalan bölcsességeteket megkérdőjelezzem. :-)
Mindenesetre el vagyok csodálkozva a sok hülye autóson, aki felrakatja tavasszal a nyári gumit az autójára... Bakker, mekkora lúzerek, megvesznek egy garnitúra nyári abroncsot feleslegesen. Pedig mekkora királyság téli gumival járni, még attól sem lesz baja, ha napi nyolc kilométer intenzív használatnak tesszük ki... Hmmm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!