Én vagyok túl kényes, vagy valóban gusztustalanul undorító a tömegközlekedésen utazás?
20 éves korom óta van saját autóm, utoljára 7 éve ültem tömegközlekedésen, de már akkor is undorítónak tartottam. Ma valamiért sajnos vonatra és metróra kellett ülnöm, undorító volt: emberek köhögcséltek mindenfelé, a retkes pofájuk elé nem tették oda a kezüket. Az üléseket feltételezem nem nagyon takarítják, ezért amint hazaértem, azonnal ment minden ruha 60 fokos mosásba.
Tudom, hogy divat lett főleg a fővárosban a tömegközlekedésre szoktatás, én autó nélkül képtelen lennék funkcionálni, hányinger az emberekkel együtt utazás.
Ti hogy vagytok vele?
OP: neked szimplán emberundorod és melldöngetési kényszered van. Ahogy olvasom a kérdésedet, a leírását és a kommentjeidet, szinte próbál átjönni a monitoron a nagy pofád, és az a poén, hogy nekem 32"-os monitorom van, de még ezen se fér át :D
Figyelj, mindenkinek jobb, ha a kocsidban maradsz, de ha beülsz, többé ne szállj ki onnan! Költözz be oda, élj ott, dolgozz onnan, hiszen a külvilágban retkes pofájú emberek vannak, vigyázz, jajjaj!
Amúgy tudom h troll kérdés, de azért jólesik úgy tenni, mintha komolyan gondolta volna :) Meg persze tudom h vannak ilyen emberek, mint ez a "kérdező", de most komolyan... nincs akkora gyökér a világon, aki ezt így komolyan, és ilyen stílusban megkérdezi, aztán meg ugyanilyen stílusban válaszolgat a hsz-ekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!