Én vagyok túl kényes, vagy valóban gusztustalanul undorító a tömegközlekedésen utazás?
20 éves korom óta van saját autóm, utoljára 7 éve ültem tömegközlekedésen, de már akkor is undorítónak tartottam. Ma valamiért sajnos vonatra és metróra kellett ülnöm, undorító volt: emberek köhögcséltek mindenfelé, a retkes pofájuk elé nem tették oda a kezüket. Az üléseket feltételezem nem nagyon takarítják, ezért amint hazaértem, azonnal ment minden ruha 60 fokos mosásba.
Tudom, hogy divat lett főleg a fővárosban a tömegközlekedésre szoktatás, én autó nélkül képtelen lennék funkcionálni, hányinger az emberekkel együtt utazás.
Ti hogy vagytok vele?
#10 Aranyos vagy, de nem fogok terápiára menni azért, mert visszataszítónak találom a putrit, ami a magyar tömegközlekedés, a további tanácsaid nyugodtan tartsd meg magadnak. 😀
A repülő az egyetlen, ami oké, de ott is inkább business/first class, economy ugyanaz a kategória a fapados jegyárak miatt.
Jaa jól van kibújt a szög a zsákból, Pistike jött verni a nyálát hogy ő milyen gazdag és hergeli vele a népet.
Inkább tanuljál, jövő héten érettségi, szar lenne ha nem mennél át matekból...
Ha a bevásárlókocsik/kosarak napi szintű fogdosását túléled, akkor a tömegközlekedésen kár idegeskedni.
Néha, amikor riogatni akarják a népet, akkor mintát vesznek a rajtuk található baktériumokról, aztán van rajta fekália, meg minden undorítóság. Te meg megfogod, odamész a péksütikhez, aztán ugyanazzal a kézzel pakolod őket a szatyorba, és mégse lesz bajod. Vagy mégis, ki tudja...
Nyilván undorító de ha egyszer nincs más választás
Nekem meg vagy egy HSP betegségem is melle
utolsó, de jó hogy mondod ezt!
már sok nagyvárosban jártam, mindenhol tömegközlekedéssel utaztam, és nem tudtam megmondani mi az, ami miatt nagyobb biztonsággal utaztam ott
ez a textil borítás
csak Budapesten van ez a 'textil borítású metró-busz-villamos ülések' hóbort.. mindenhol máshol műanyag, és mennyivel komfortosabb !!
kérdező, én nem a tömegközlekedés állapotától készülök ki, hanem az azt használó emberektől. borzasztóan sok lecsúszott embert látni a tömegközlekedésen, igénytelenség a köbön. egyesekre ránézel és legszívesebb a busz elé vetnéd magad...
amúgy jók a buszok, a metro is oké, a metrómegállók is rendben vannak. de az emberek!! uhhh... van hova fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!