Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Én vagyok túl kényes, vagy...

Én vagyok túl kényes, vagy valóban gusztustalanul undorító a tömegközlekedésen utazás?

Figyelt kérdés

20 éves korom óta van saját autóm, utoljára 7 éve ültem tömegközlekedésen, de már akkor is undorítónak tartottam. Ma valamiért sajnos vonatra és metróra kellett ülnöm, undorító volt: emberek köhögcséltek mindenfelé, a retkes pofájuk elé nem tették oda a kezüket. Az üléseket feltételezem nem nagyon takarítják, ezért amint hazaértem, azonnal ment minden ruha 60 fokos mosásba.

Tudom, hogy divat lett főleg a fővárosban a tömegközlekedésre szoktatás, én autó nélkül képtelen lennék funkcionálni, hányinger az emberekkel együtt utazás.

Ti hogy vagytok vele?

2024. máj. 3. 18:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

#10 Aranyos vagy, de nem fogok terápiára menni azért, mert visszataszítónak találom a putrit, ami a magyar tömegközlekedés, a további tanácsaid nyugodtan tartsd meg magadnak. 😀

A repülő az egyetlen, ami oké, de ott is inkább business/first class, economy ugyanaz a kategória a fapados jegyárak miatt.

2024. máj. 3. 19:11
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

Jaa jól van kibújt a szög a zsákból, Pistike jött verni a nyálát hogy ő milyen gazdag és hergeli vele a népet.

Inkább tanuljál, jövő héten érettségi, szar lenne ha nem mennél át matekból...

2024. máj. 3. 19:21
 13/33 anonim válasza:
82%

Ha a bevásárlókocsik/kosarak napi szintű fogdosását túléled, akkor a tömegközlekedésen kár idegeskedni.

Néha, amikor riogatni akarják a népet, akkor mintát vesznek a rajtuk található baktériumokról, aztán van rajta fekália, meg minden undorítóság. Te meg megfogod, odamész a péksütikhez, aztán ugyanazzal a kézzel pakolod őket a szatyorba, és mégse lesz bajod. Vagy mégis, ki tudja...

2024. máj. 3. 19:25
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
Megint visszajött az alapítvnyi iskolás őrült?
2024. máj. 3. 19:27
 15/33 anonim válasza:
11%

Nyilván undorító de ha egyszer nincs más választás

Nekem meg vagy egy HSP betegségem is melle

2024. máj. 3. 20:37
 16/33 anonim válasza:
89%
Hatalmas viszalépés a higiénia és a tisztaság terén az, hogy ma már sok járművön az ülések textilborításúak. Sosem értettem hogy ezt mért kell a tömegközlekedésen vagy a múltkor a postán láttam teljesen összehugyozott várószéket. Simán lehetne tisztítani ha műbőr vagy műanyag lenne.
2024. máj. 3. 21:03
 17/33 anonim ***** válasza:
85%

utolsó, de jó hogy mondod ezt!

már sok nagyvárosban jártam, mindenhol tömegközlekedéssel utaztam, és nem tudtam megmondani mi az, ami miatt nagyobb biztonsággal utaztam ott

ez a textil borítás

csak Budapesten van ez a 'textil borítású metró-busz-villamos ülések' hóbort.. mindenhol máshol műanyag, és mennyivel komfortosabb !!

kérdező, én nem a tömegközlekedés állapotától készülök ki, hanem az azt használó emberektől. borzasztóan sok lecsúszott embert látni a tömegközlekedésen, igénytelenség a köbön. egyesekre ránézel és legszívesebb a busz elé vetnéd magad...

amúgy jók a buszok, a metro is oké, a metrómegállók is rendben vannak. de az emberek!! uhhh... van hova fejlődni.

2024. máj. 3. 22:15
 18/33 anonim válasza:
34%
18# Egyetértek. Nem lenne gond, ha igényes utazóközönség venné igénybe a tömegközlekedést. De sajnos nem így van.. A kapaszkodók, bevásárlókocsik, meg az ülések is gusztustalanabbnál gusztustalanabb dolgokkal lehetnek tele, fekália, hányás, vizelet, romlott ételmaradék, bacilusok, spermafolt, üdítőital és még ki tudja milyen undorító dolgokkal, ezt a fantáziátokra bízom... Hiába vagyok igényes magamra és használok kézfertőtlenítőt, ha beleülök a pisis buszülésbe.
2024. máj. 3. 22:32
 19/33 anonim válasza:
89%
Nem tudom ti milyen környéken éltek meg utaztok, de felénk Baranya meg Somogy megyében nem szarják, hugyozzák, meg hányják össze a buszokat.
2024. máj. 3. 23:00
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Járattól függ a dolog, de tény, hogy minden utazónak egyfaajta közösségi normát be kellene tartani.
2024. máj. 3. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!