Ha a volánon bediktálják az adataidat az ellenőrnek, mi lesz?
akkor ha minden jól alakul 8az ő szempontjából9 gyakorlatilag tényleg meg tud sz0p@tni.
egyszer engem is rajta kaptak bliccelésen, bár nem szoktam tényleg, csak 2 megállóért kicsit drágának találtam a jegyet, tudom akkor meg gyalogolhattam vna is stb.....nem ez a lényeg most, de hát ugye előadtam szépen, h hűűűű elfelejtettem a bérletemet, otthon hagytam, erre kérdi személyi, erre én jajjj, hát azt ugyanabban a tokban tartom, mint a bérletet, együtt az összes iratommal együtt stb......erre mondja az ellenőr, h nah, akkor diktáljam az adataimat, persze vmi kamuadatokat adtam meg, pl. abban a faluban, amit lakhelyként adtam meg nincs is olyan utca LOL...mind1, de ha most akartam vna, akkor azt, akire épp aktuálisan pikkelek, simán megszívathattam vna, amennyiben néhány alapvető adatot tudok róla (cím, anyja neve, szül. dátum, szül hely....ezeket meg nem annyira nehéz kideríteni vkiről........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!