Budapestre ismeretlenül?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőn mennem kell Pestre a pálya alkalmassági vizsgálatra a VIII. Kerület Vajdahunyad utca 45-be.
Mohácsról indulok busszal, ami a népligetig visz. Na most a kérdésem annyi, hogy onnan ez milyen messze van? Arra gondoltam, hogy taxival mennék tovább.
Így is elég necces ugyanis az időpontom 7:30 és a buszom csak 7:40re érne be... Nem tudom azt sem hogy tolerálják-e a késést egyáltalán. Nem szeretnék feleslegesen felmenni. Ahj. 😓
2024. márc. 9. 08:54
11/17 anonim válasza:
Esetleg még ha Bajára el tudna valaki vinni, megoldható aznap indulással. Onnan indul vonat 3:14-kor Külsőhalasra, ott átszállsz Kiskunfélegyháza felé, ott pedig a Nyugatiba tartó Napfény IC-re, ahonnan pedig Kőbánya-Kispesten a 3-as metróra és így elvileg be tudsz érni 7:30-ra, ha nem lesznek nagy késések.
12/17 anonim válasza:
Vagy még a telekocsi (Oszkár, BlaBlaCar) is szóbajöhet - itt alapvetően olyanok hirdetik meg a szabad helyeiket, akik amúgyis oda mennének, és így az utasok beszállnak a benzinköltségbe, de kisbuszos fuvarozók is vannak. Oszkáron találtam is egy embert, aki hétfőn 4:00-kor fog indulni Mohácsról Budapestre. Szerintem vele is odaérnél 7:30-ra.
14/17 anonim válasza:
Visszafelé sem megy neki: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált, vannak még jó emberek! :) Igen sikerült feljutnom, aztán haza is. És még a vizsgám is sikerült. 😁😘
2024. márc. 12. 06:24
17/17 A kérdező kommentje:
Semennyit. Időben ott voltam, megoldottam.
2024. márc. 20. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!