Budapestre ismeretlenül?
Sziasztok. Hétfőn mennem kell Pestre a pálya alkalmassági vizsgálatra a VIII. Kerület Vajdahunyad utca 45-be.
Mohácsról indulok busszal, ami a népligetig visz. Na most a kérdésem annyi, hogy onnan ez milyen messze van? Arra gondoltam, hogy taxival mennék tovább.
Így is elég necces ugyanis az időpontom 7:30 és a buszom csak 7:40re érne be... Nem tudom azt sem hogy tolerálják-e a késést egyáltalán. Nem szeretnék feleslegesen felmenni. Ahj. 😓
"Így is elég necces ugyanis az időpontom 7:30 és a buszom csak 7:40re érne be..."
Neked ez a necces, LoL, hogy garantáltan késel egy órát? Eleve minek indulsz el?
7:40-re ér oda a busz ha nincs késés és még az Üllőin akarsz taxizni? Ja persze :D
Nem véletlenül van időpont. Ha késel borul a nap. Nem tolerálják, sőt, kivágnak. Ilyen ügyfélhívós rendszer van az irányít végig hogy mikor hova kell menned.
Vagy lemondod a vizsgát, vagy elmész vasárnap este.
Ha vállalod a csövezést, akkor menj el este 8-kor Villány - Pécs - Dombóvárra, éjfélre ott vagy és 3:47-kor indul a hajnali vonat amivel 6 órakor Kelenföldön vagy.
Dombóváron ott van a szerelvény éjjel. Ha megkérsz valami vasutast talán engedi hogy ott aludj. De 3 óra környékén már biztos be lehet szálni. Sok vasutas megy azzal a vonattal reggel. Sokszor mentem én is vele. Ilyen alvús munkásjárat :D
Vagy már eleve budapestre mész vasárnap és fogsz egy szobát valahol. Más megoldás sajnos nincs ha nincs fuvarosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!