Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestre ismeretlenül?

Budapestre ismeretlenül?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Hétfőn mennem kell Pestre a pálya alkalmassági vizsgálatra a VIII. Kerület Vajdahunyad utca 45-be.

Mohácsról indulok busszal, ami a népligetig visz. Na most a kérdésem annyi, hogy onnan ez milyen messze van? Arra gondoltam, hogy taxival mennék tovább.

Így is elég necces ugyanis az időpontom 7:30 és a buszom csak 7:40re érne be... Nem tudom azt sem hogy tolerálják-e a késést egyáltalán. Nem szeretnék feleslegesen felmenni. Ahj. 😓

2024. márc. 9. 08:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Beszelj veluk telefonon, hogy videki vagy, neked az idopont korai. Ennyi.
2024. márc. 9. 08:57
 2/17 A kérdező kommentje:
De én foglaltam le, mert úgy volt egész idáig hogy lesz aki felvisz. Aztán mégse..
2024. márc. 9. 08:57
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Hivd oket, nem dol ossze a vilag egy modositastol.
2024. márc. 9. 08:59
 4/17 A kérdező kommentje:
Próbálom de már nincsenek ilyenkor bent 😓😓😓
2024. márc. 9. 09:08
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

"Így is elég necces ugyanis az időpontom 7:30 és a buszom csak 7:40re érne be..."

Neked ez a necces, LoL, hogy garantáltan késel egy órát? Eleve minek indulsz el?

2024. márc. 9. 09:22
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Nincs messze a Népligettől, 2 megálló metróval. Na de így is úgy is elkésel. Menj fel vasárnap este!
2024. márc. 9. 09:26
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

7:40-re ér oda a busz ha nincs késés és még az Üllőin akarsz taxizni? Ja persze :D

Nem véletlenül van időpont. Ha késel borul a nap. Nem tolerálják, sőt, kivágnak. Ilyen ügyfélhívós rendszer van az irányít végig hogy mikor hova kell menned.

Vagy lemondod a vizsgát, vagy elmész vasárnap este.

Ha vállalod a csövezést, akkor menj el este 8-kor Villány - Pécs - Dombóvárra, éjfélre ott vagy és 3:47-kor indul a hajnali vonat amivel 6 órakor Kelenföldön vagy.

Dombóváron ott van a szerelvény éjjel. Ha megkérsz valami vasutast talán engedi hogy ott aludj. De 3 óra környékén már biztos be lehet szálni. Sok vasutas megy azzal a vonattal reggel. Sokszor mentem én is vele. Ilyen alvús munkásjárat :D

Vagy már eleve budapestre mész vasárnap és fogsz egy szobát valahol. Más megoldás sajnos nincs ha nincs fuvarosod.

2024. márc. 9. 10:19
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem necces, hanem garantáltan elkéstél. Vegyél ki egy szobát Pesten.
2024. márc. 9. 10:52
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Számolj rá még egy negyed órát a Népligettől a metróra, de a taxi is lehet ennyi a reggeli időszakban. Úgyhogy én ezt nem nevezném neccesnek, hanem biztos késésnek.
2024. márc. 9. 15:22
 10/17 anonim ***** válasza:
40%
Bohóc.
2024. márc. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!