Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyi volt az esély arra,...

Mennyi volt az esély arra, hogy átcsesz?

Figyelt kérdés
Ma Budapesten vettem a metrójegyemet az autómatánál, amikor egy öregebb pali megkörnyékezett és mondta "tessék, van nekem sok jegyem, kell a pénz hogy hazajussak" és odanyújtott egyet. Megnéztem, nem volt használva. Gondolkodtam egy picit és mondtam, hogy inkább megveszem az autómatánál. Nem járok gyakran Pestre, Nem tudom, hogy mennyire gyakori eme entitársakal való találkozás, de nekem elég furának tűnt.
2024. márc. 8. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
100%
2024. márc. 8. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok.
2024. márc. 9. 06:38
 3/5 eddiboy ***** válasza:
100%
Jól tetted. Egy ellenőrzésnél kiderült volna, hogy hamis a jegy, és járhattál volna a rendőrségre, bíróságra okirat-hamisítás vádjával.
2024. márc. 9. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Régebben azt csinálták, hogy eldugították az automatákat és az így bennehagyott visszajárót és jegyeket kilopták.

Tehát lehet, hogy nem hamis volt, de jól tetted, hogy nem támogatod az ilyen tevékenységet.

2024. márc. 9. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát a fene tudja.

Van egy ismerősöm aki mindig napijegyet szokott venni ha megy Budapestre, aztán amikor elintézte az ügyeit, délután odaáll valamelyik automatához és eladja féláron. Általában 10 percen belül túl szokott adni rajta. Kérdeztem tőle hogy nem bizalmatlanok-e az emberek. Vannak olyanok is, de valaki mindig megveszi...

Amúgy egy jólszituált faszi, elég magas pozicióban egy jól menő cégnél, csak hát ilyen fillér...ó na :D

Én tuti nem vennék meg vadidegentől így jegyet.

2024. márc. 9. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!