Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV miért nem írja ki...

A MÁV miért nem írja ki egyértelműen, hogy melyik vonat hova megy?

Figyelt kérdés
Éppen átszállásra készültem Szombathelyen, ahol az egyik vágányon több vonat is volt. El volt választva jobb meg bal fele. Amelyik vonat nekem kellett, az a bal vágányra volt kiírva, mivel a célom felé az a vonat vezetett. Fel is szálltam a vonatra, ahova ki volt írva a cél állomásom, nem volt gond. Na de mikor elindult a vonat ment visszafele. Marha ideges lettem, hiszen bal oldalt szálltam fel és nem jobb oldalt. Ez nem az első eset, amikor szivat a MÁV a téves kiírásokkal. Miért lehet ez? Mi a teendő ebben a helyzetben?

febr. 26. 13:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

De hát ki volt írva, hogy Ebfalvára megy a vonat, sonkacsontért...

Máskor légy körültekintőbb

febr. 28. 23:08
 22/22 A kérdező kommentje:
Oké, hogy ki volt írva, de rossz helyre írták. Erre akartam felhívni a figyelmet.
márc. 1. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!