A vonaton ha cipő nélkül rakom fel a lábam a szemben lévő ülésre, akkor miért van az, hogy néha szól érte egy random bunkóbb kalauz, de a legtöbbet nem érdekli?
Sziasztok!
Általában akkor szoktam felrakni így a lábamat, amikor nem igazán van a közvetlen környezetemben ember, így esélytelen, hogy bárkit zavarjon. De néhanapján jön egy alapvetően bunkó természetű kalauz, és szól, hogy vegyem le… Ez csak őt zavarja, vagy van erre valami szabály?
Őszintén szólva, engem is zavarna. Persze, emberfüggő, de én nem nagyon ülnék olyan helyen, ahol azelőtt egy ember lába volt.
Gondolj bele, ülnél-e olyan helyen, ahol előtte egy nagydarab ember szétizzadt lába lett volna. Lehet, hogy én vagyok a finnyás, de szerintem ez igen gusztustalan.
Vagy aki nem szól, annak lábfétise van:D (vicc voooolt, ha emiatt valaki nekem ugrik, nem fogok leállni veszekedni vele)
Na mindegy, igazából én továbbra is felrakom, amíg egyedül utazom ott, ahol épp ülök. Vidékre szoktam menni, az egész vonaton van kb 5 ember ilyenkor. Amint más is arrafelé ül, illembe vágva magamat elrakom a látványt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!