Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lesz szerintetek vármegye...

Lesz szerintetek vármegye light bérlet ami mondjuk csak hétvégén lenne érvényes?

Figyelt kérdés
Hétvégén nem mennék autóval kirándulni ha lenne ilyen.

2024. febr. 26. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Nekem vármegye instant kéne, ami csak arra a pár másodpercre érvényes, amíg a kaller ellenőrzi.
2024. febr. 26. 10:32
 2/6 eddiboy ***** válasza:
100%
Lesz Vármegye24 napijegy.
2024. febr. 26. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden szombatra, vasárnapra vennél napijegyet, akkor nagyságrendileg már a 30 napos bérlet áránál jársz. Egy napijegy meg egy 20 km-es retúrjegynek felel meg. Nem nagyon van hova beárazni egy ilyen terméket, elég olcsóak már így is.
2024. febr. 26. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam, hogy terveznének ilyet.
2024. febr. 26. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges, ott lesz a napijegy. Abból ha minden hétvégén veszel egyet az 4000 Ft. Ha szombaton délután veszed, akkor vasárnap délelőtt is jó lesz, így mindkét nap tudod használni, csak más napszakban.
2024. febr. 26. 12:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Az kell nekem a napijegy!!! Köszönöm a válaszokat!!
2024. febr. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!