Egy villamos járat Ócsán?
Figyelt kérdés
Ha a magyar politikát és gazdaságot félretesszük, lenne értelme egy villamos járatnak Ócsán? Egy földalatti vonatot, azaz "metrót" nem lenne értelme kiépíteni, mert nincs annyi hely, hogy megérje. Egy villamos viszont szerintem hasznos lenne ennek a feltörekvő városnak, mivel a buszok ritkán járnak, és vasútállomás is csak egy van. Ráadásul sokat is kell sétálni ezekhez annak, aki nem ott lakik közvetlenül mellette.2024. febr. 11. 23:40
11/21 anonim válasza:
A metrónak miért nem lenne elég hely? :D
Annak csak egy kis bódé kell ahonnan indul a mozgólépcső. A villamosnak sokkal nagyobb a helyigénye.
12/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem, Ócsa nem elég nagy ahhoz, hogy metrót használjanak.
Nem éri meg kiépíteni. Alagútásás, stb.
És én helyi járatra gondoltam, tehát NEM olyan, hogy például pesti agglomerációs területek közötti metró.
2024. febr. 12. 15:33
13/21 anonim válasza:
El kell zavarni a fideszt a p..ba és akkor talán marad pénz fejleszteni a tömegközlekedést és nem lombkoronasétányra költik el.
14/21 A kérdező kommentje:
A politikát és a jelenlegi gazdasági helyzetet félretéve...
2024. febr. 12. 19:40
15/21 anonim válasza:
Hát igen, ez lenne ám a technológiai ugrás a közlekedésben! Még normális bicikliút sincs a városkában (párszáz méternyi haloványan felfestett szaggatott csíkot nem számítva), de a villamos az már jöhetne...
16/21 anonim válasza:
Trágár szót le tudsz írni helyesen, de a villamosjárat már nem megy.
Legyen alagút is meg felüljáró. Persze csak az űrbázis után.
17/21 A kérdező kommentje:
Ha csak kötekedsz, akkor egyáltalán minek írsz?
2024. febr. 13. 17:10
18/21 anonim válasza:
Bocsi. Igazad van. Trollkodásra nem kellene felelni.
19/21 A kérdező kommentje:
Kérdeztem valamit. Közöltem azt is, hogy tegyük fel, jó a politika, és a gazdaság. Erre jösz kötekedni.
2024. febr. 13. 18:15
20/21 anonim válasza:
Az feltűnt, hogy az Ócsánál nagyobb településeken sincs mindenhol? Pl. Pécs, Győr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!