Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntettek 12 ezerre, (BKV)...

Megbüntettek 12 ezerre, (BKV) jogosan?

Figyelt kérdés

Pénteken busszal mentem árpád hídra, végállomásra, a buszon megvolt a bérletem. Majd lent a metrónál keresem, nincs meg, szerencsére (vagyis épp szerencsétlenségemre) nem ellenőrizték befelé a bérleteket, csak kifelé. Bementem simán a metróhoz, leültem kerestem tovább nem volt meg... mennék ki, mert gondoltam, hogy csak a buszon eshetett ki. Az ellenőrnek mondtam, hogy most jöttem, idefelé a buszon hagytam a bérletemet, megyek megkeresem, és utána bemutatom. De neem, vette elő a papírt, mondjam a nevem címem stb. Elmondtam, aláírtam mert siettem meg becsületes vagyok, mondom úgyis meglesz a bérletem. Kérdeztem hogyha visszajövök és megvan a bérletem el lehet-e ezt a büntetést felejteni. Azt mondta nem menjek be Akácfa utcába fizessem be a pénzt... Siettem, hogy még elérjem a buszt, de hiába, az ellenőr jól elhúzta az időt. Békásig elmentem, másik végállomásra, buszon nem volt buszvezetőnek nem adtak le semmit. Hazamentem és mit látnak szemeim, írt egy rendes ember, hogy megtalálta:D Na szóval ha bemegyek Akácfa utcába és megmutatom az érvényes bérletet (még visszamenőleg is 1 évre az ÖSSZES bérletet, elmondom, hogy nem utaztam úgy büntettek meg elfogadják? Vagy akkor is legalább 2.000 Ft-ot ki kell fizetnem az utólagos bemutatásért?:S:S

18/L

2010. okt. 24. 00:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, valamennyit biztosan fizetned kell, mivel érvényes jegy és/vagy bérlet nélkül használtad a metrót.
2010. okt. 25. 18:07
 12/12 A kérdező kommentje:
nem használtam a metrót, nem utaztam vele:D csak éppen bementem a bkv területére:S
2010. nov. 1. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!