Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan akadályozhatom meg...

Hogyan akadályozhatom meg legjobban, hogy leüljenek mellém a vonaton?

Figyelt kérdés
Antiszociális vagyok és gyűlölöm ha leülnek mellém a vonaton. Próbáltam már mindenhogy szétterpeszkedni, meg minden, de valaki mindig leül mellém................
2010. okt. 23. 19:32
1 2 3 4
 31/39 UM4 ***** válasza:

szerezz be egy olyan táskát amit sámlinak használhatsz

ha ezen ülsz a vonat folyosóján nem ül melléd senki...

2010. okt. 26. 17:20
 32/39 anonim ***** válasza:

Sz ard és hug yozd össze magad te antiszociopata és akkor tuti nem ül melléd senki.

De ha nem teccik a rencer,akkor miért veszed igénybe az általad úgy utált társadalom szolgáltatásait????

De félre ne érts,nem bántani akarlak.Én nem utállak téged.

2010. okt. 26. 21:29
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
próbáld meg meg a hajad szinén átfesteni szőkéről....hátha segit!!!
2010. okt. 27. 10:30
 34/39 anonim ***** válasza:
47%
Öltözz csövinek, vagy guberálós cigánynak!
2010. okt. 27. 14:23
 35/39 anonim ***** válasza:
Ha tükörbe is néznél nemcsak kérdeznél rájönnél hogy nem is áll fönn ez a veszély Nálad-mármint hogy leüljenek melléd!!Nagyon részegnek kéne lennem hogy kedvet kapjak hozzáddörgölőzni.Amilyenek meg véletlen leülnek azoknak meg elég bajuk lehet tisztelt Ántiszociális!!!(kivétel a vak ,neki meg ellehet nézni!!)
2010. okt. 28. 23:10
 36/39 A kérdező kommentje:
Amúgy nem jó a büdösség, mert azt csak akkor veszik észre ha leültek
2010. okt. 29. 17:10
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, direkt provokatív a kérdés. Ti. megvan a vaskos véleményem azokról, akik maguk mellé pakolnak, szétterpeszkednek, akkor is, amikor már zsúfolt a vonat, és ha valaki merészel melléjük ülni akarni, akkor gyilkos szemekkel, pofákat vágva nagy kelletlenül elpakolnak. Én bizony simán ülök ilyen mellé direkt és szívem szerint kib*sznám táskástul az ablakon őket.
2010. nov. 3. 10:10
 38/39 anonim ***** válasza:
utolsóval egyetértek!
2010. nov. 3. 12:11
 39/39 A kérdező kommentje:
Amúgy melyik vonalakon jártok?? Pl. Nyugati-Vác stb.
2010. nov. 3. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!