Hogyan akadályozhatom meg legjobban, hogy leüljenek mellém a vonaton?
Figyelt kérdés
Antiszociális vagyok és gyűlölöm ha leülnek mellém a vonaton. Próbáltam már mindenhogy szétterpeszkedni, meg minden, de valaki mindig leül mellém................2010. okt. 23. 19:32
22/39 anonim válasza:
16.58-nak: "közösségellenes" csak azt nem tudom, hogy a kérdező hölgy eddig hol élt? nem járt iskolába nem járt dolgozni? Lehet hogy holdlakó, ott nincs szomszéd.....
23/39 anonim válasza:
"Antiszociális vagyok és gyűlölöm ha leülnek mellém a vonaton""
Bizti hogy antiszociális szót akartad használni??Nem az antitálentumot??Ha nem így lenne tudnád a megoldást::Oda ülj ahol már csak egy hely szabad!Igy majd a melletted ülő fogja azt érezni ami a kérdésedet inspirálta!
Hogy mennyi ilyen tapló van mint Te,aki még képes és kreál magának ideológiát is ami mögé elrejtheti magát!!
24/39 Joccii válasza:
Ha több csomagod van azokat rakd több helyre.Pl: melléd szembe veled stb.
Nekem általában beválik, de ha dohányzol esetleg akkor dohányzó részbe is ülhetsz ,az már sokaknál eleve kizáró ok.
25/39 anonim válasza:
Akkor te sem lehetsz jobb mint az "antiszociális"kérdező!!És még deklarálod is itt nyilnánosan??
27/39 anonim válasza:
Hihi ez vicces kérdés :)
Én is így érzek mindig.
De tálom hha az öreg nyanyák szétterpeszkednek és nem engednek leülni és még kívül is ülnek.
Én azért is leülök xD
29/39 anonim válasza:
Az antiszociális nem egyenlő a közösségellenességgel. Az antiszociális ember nem utálja a közösséget, a társadalmat, hanem kihasználja azt...
30/39 anonim válasza:
Vegyél bűzbombát! (Lehet kapni trafikokban, egyes helyeken.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!