Hogyan akadályozhatom meg legjobban, hogy leüljenek mellém a vonaton?
Figyelt kérdés
Antiszociális vagyok és gyűlölöm ha leülnek mellém a vonaton. Próbáltam már mindenhogy szétterpeszkedni, meg minden, de valaki mindig leül mellém................2010. okt. 23. 19:32
11/39 anonim válasza:
Na nehogymár a takony túrja az óvodást, kedveseim :D
A vonat tömegközlekedési eszköz, és aki megfizeti a jegyet, az jogosult utazni és leülni, ha van hova. Brahiból nem fognak melléd ülni ne aggódj, de azt urambocsá' ne te szabályozd, hogy ki hova ülhet. Jó, hogy nem azt kéred, hogy az emberek ne menjenek az utcára amikor te, mert antiszociális vagy. Ezt a luxust vonaton se engedheted meg.
12/39 anonim válasza:
Vidd magaddal a párod, ültesd magad mellé :)
14/39 anonim válasza:
kezeltesd inkább magad nem vagy normális
15/39 anonim válasza:
Legyél büdös, tedd magad mellé a táskád vagy egyszerűen ne ülj le.
16/39 anonim válasza:
....azé, ugy kiváncsi lennék, hogy az antiszoc. kérdező F vagy N.
17/39 A kérdező kommentje:
N
2010. okt. 25. 16:14
18/39 anonim válasza:
semmiképp ne terpeszkedj vagy pakolj szét mer az nemcsak bunkóság hanem taplóság is. utálom az olyan embereket
19/39 anonim válasza:
Én már annak is örülnék, ha az ide írogatók 90%-a tisztában lenne az antiszociális szó jelentésével... De sajnos senki sem tudja normálisan használni ezt a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!