Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Akárhányszor megyek metróba...

Akárhányszor megyek metróba utazni, mikor kilépek csak mászkáló őröket látok, ellenőröket.? Megszorult a BKK és kevesebbet vesznek fel?

Figyelt kérdés

jan. 11. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
10, ok, remélem azért értetted a lényeget, mert amit írsz, az most tök lényegtelen.
jan. 11. 14:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Neked lehet, de az en kerdesem, az lenyeges amit en kerdezek.
jan. 11. 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem covid alatt tűnt fel, hogy nagyon átalakult az ellenőr-alapanyag. A korábbi orkokat felváltották a normális emberek. Gondolom, sok ember, aki mondjuk addig vendéglátózott, de elvesztette a munkáját, bevállalta az ellenőrséget, vagy nem tudom, de soha olyan udvariasan még nem bírságoltak meg, mint 2020 nyarán :D

A metrókapukból nekem is szemet szúrt az ellenőrök hiánya.

jan. 11. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:

"A 4es metró állomásain vannak biztonsági őrök, franc tudja miért."

Azért, mert a magadfajta idióták odaállnak a biztonsági sávra bedugott füllel és oda kell menni hozzájuk elrángatni őket, hogy húzzanak már vissza a sávon túlra. Azért.

jan. 12. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:

#12:

Most mi a büdös francnak kell kötözködnöd? Ha nem tetszenek a válaszok, ne írj ki kérdést.

jan. 12. 22:19
 16/16 A kérdező kommentje:

A valasz total semmis volt, flegma stilusu + tovabbi kerdeseket tettem fel erre valaki azt mondja lenyegtelen amikor ez a sajat posztom az mar nincs rendben. En erdeklodom. Az hogy mi lenyeges, relevans az en kerdesemnek hadd dontsem mar el en. Akkor ne irjon semmit, ha neki nem tetszik a kerdesem csak azt nehez megallni neki. Picit forditva gondolkodsz.

Ha csak mondanek valami kommentet es nem az en kerdesem lenne akkor igen, lehetne mondani hogy lenyegtelen mert egy masik kerdezo szempontjabol lehet irrelevans.

Te meg ne ferdits, hogy "valaszok" mert csak arra az egyre irtam. Kb. minden komment amugy konstruktiv volt, csak az az egy nem, mert tartalma nem volt csak egy flegma beszuras. Erre en is egy enyhe flegma stilussal valaszolok, ezzel az ember nem tud mit kezdeni flegman visszair, legalabb elmenjen a kedve kommentelni ide. Meg sem magyarazta, hogy miert lenyegtelen, tobb kerdest is feltettem.

Erre fel vagy haborodva, hogy visszaszoltam, raadasul jogosan mert ezt a kerdest en irtam ki es tovabbi kerdest tettem fel?

Es ha nem tetszik egy valasz? Tobb valasz? Tudod mennyi ilyen van?

Meg ez a "Ha nem tetszenek a válaszok, ne írj ki kérdést." Minek gondolsz engem? Orakulumnak, hogy nem fognak tetszeni a valaszok es ezert ne irjak ki kerdest most? Na hagyjal mar, istenem...

jan. 12. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!