Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A vasutasok egy magja miért...

A vasutasok egy magja miért ilyen mindent is tudó, toxicus alak?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy nem a jegyvizsgálóra, mozdonyvezetőre gondolok, hiszen egy, én is mozdonyvezető akarok lenni, kettő valóban velük nincs semmi baj.

Van olyan Facebook csoport hogy elk*rt vasútfotók, ahol a nagy vasútasok (közöttük elég sok a forgalmista) mások vonatos képeit, avagy mások képét kezdik el fikázni, személyeskednek. Más FB csoportban is megfigyelhető a jelenség, a folyamatos okoskodás, kijavítás (nem, nem építőjeleggel), de olyat is olvastam, ahol egy lány akart mozdonyvezető lenni, és az egyik mávos dolgozó elhordta mindennek, mert a konyhában van a helye.

Ahogy elnézem, akik valamelyest közelebb vannak a vasút világához két csoportra oszlik, egyik aki barátságos, örömmel beszél ezekről (pl én, és jó pár mozdonyvezető), aztán van olyan, aki másokat gyaláz(jó pár forgalmista, avagy hobbifotós).

2024. jan. 11. 12:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
Tox Icus?
2024. jan. 12. 20:11
 12/22 A kérdező kommentje:
Toxic angol szó, te tudatlan
2024. jan. 12. 23:27
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Ez meg egy magyar fórum, ha nem tűnt volna fel.
2024. jan. 12. 23:31
 14/22 A kérdező kommentje:
Ez az érvelésed kb annyit ér, hogyha bemész egy sparba nem spagettinek írják ki már ki a hosszú vékony száraztésztát mert ez Magyarország
2024. jan. 13. 01:11
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
Csak míg a spagetti egy bevett kifejezés, a "toxicus"-t semmilyen magyar nyelvű szövegben nem fogod látni leírva.
2024. jan. 13. 01:38
 16/22 A kérdező kommentje:
Akkor mérgező alak. Így már megnyugodtál?
2024. jan. 13. 01:40
 17/22 anonim ***** válasza:
35%

"Toxic angol szó, te tudatlan"

:D

A toxikus meg egy magyar szó, te tudatlan.

2024. jan. 13. 09:23
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

"Majd pont a vasutasok maradnának ki?:D"

Buhár Kencét még senki nem is említette! :D

2024. jan. 14. 07:56
 19/22 anonim ***** válasza:
46%

"A vasútasok a társadalom alja."

Miért is????

Csak úgy érdekel az álláspontod, hogy te miért vagy ilyen véleménnyel a vasutasokról.

Csak megsúgom, vasutas családból származom!

2024. jan. 14. 08:01
 20/22 anonim válasza:
100%
Én is benne vagyok a csopiban, és én épp a mozdonyvezetőket látom ilyennek abban a csoportban
2024. febr. 1. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!