Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daewoo Matiz miért volt olyan...

Daewoo Matiz miért volt olyan népszerű a 2000-es évek elején?

Figyelt kérdés

Rengeteg fut belőle az utakon, de szerintem nem valami szép darab, sőt, talán kifejezetten béna. A mérete, formája, az első-hátsó lámpái, stb.

Én egyszerűen nem jövök rá, hogy anno 20-22 éve hogyan kellhetett a Matiz ilyen sok embernek.

Valaki tudja esetleg, miért volt ilyen népszerű? Mi szólt mellette, hogy megvegyék ilyen sokan? Illetve kik vették főleg, melyik korosztály?

2022. okt. 22. 07:21
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Egyáltalán nem volt népszerű, csak az egyik legolcsóbb szar volt és sok embernek erre futotta.

Persze arra jó hogy munkába és Tescoba lehessen menni vele.

Csak jobb mint biciklivel menni.

2022. okt. 22. 07:26
 2/8 Revolúcióbiológus ***** válasza:
100%

Ez volt az egyik legolcsóbb új autó. S egyébként az, hogy még most is egy csomó fut belőle az utakon valószínűleg azt bizonyítja, hogy nem csak megvenni volt olcsó, de üzemeltetni is.

Egyébként neves olasz ipari formatervezők munkája a karosszéria.

2022. okt. 22. 07:35
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Mindenki vette, aki olcsó, de új autót akart venni.

Kb. mint a régi swift. Azt se azért vették az emberek mert olyan nagyon népszerű lett volna.

2022. okt. 22. 07:51
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Az előtte lévő kocka matiz jobb volt, nem rohadt annyira mint ez a gömbölyűbb.

A motorjaik jók voltak, de ahhoz képest sokat zabáltak.

2022. okt. 22. 07:53
 5/8 A kérdező kommentje:
A kocka Matiz az hogyan nézett ki? Én olyat itthon nem láttam még. Vagy az nem a Tico volt?
2022. okt. 22. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember velem együtt lexarja hogy néz ki az autó, a technikai hókuszpókuszokat, férjek el benne, vigyen el A-ból B-be megbízhatóan, fogyasszon keveset, ha emellé még olcsó is akkor teljesen jó.
2022. okt. 22. 08:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nem kocka matiz hanem tico!

A kérdésre a válasz. mert fillérekből fenntartható, olcsó, nyáron 5-6 literből simán elvan, télen 7-7.5 liter. Alapvetően jó kis faék aiutó de a régi swift sokkal jobb.

2022. okt. 22. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Mert az egyik legjobb városi kompakt és könnyen tuningolgató.
2022. okt. 22. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!