Pestiek! Hogyan tudok eljutni metró nélkül?
Egyébként ha a csomagok miatt nem szeretsz metrózni, gondolom az a mozgólépcső miatt van. A 3-mas metró felújításának vége óta azonban már mindenhol van lift, a mélyállomásokon is. Szóval emiatt nem szükséges aggódni.
Ha viszont semmiképp nem akarsz metrózni, én is a 4/6-os villamos + 83-mas troli kombinációt ajánlanám. A troli végállomásának helyét meg a BudapestGO-n meg tudod nézni, akár weben is, nem kell hozzá az app. De itt ezen a csomóponti helyen is mutatják: [link]
7-es vagyok, kis kiegészítés:
Elnéztem, nem a troli végállomást kerested, hanem az átszállást a Harminckettesek terén. Nyugati felől érkezve a villamos menetirányának megegyezően indulsz el, és a bal sarkán a csomópontnak lesz egy Meki, elindulsz arra és a téren egy nagy szobor előtt lesz a troli megállója.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!