Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit lehet csinálni, ha megbünt...

Mit lehet csinálni, ha megbüntettek a buszon?

Figyelt kérdés
Hiányzott a bérletemről az aláírás, ezért ma a volánnál 10000 (tízezer)! forintra megbüntettek. Én ezzel nem értek egyet, mert érvényes bérletem van, csak elfelejtettem aláírni. Ráadásul a nő még közölte is velem, hogy ma nem fizethetem be a bírságot, mert az irodában ügyfélfogadás péntekenként nincs. Még azt is mondta, hogy gondolja, hogy nincs nálam 5000 forint, mivel diák vagyok. Mi ez, ha nem cinizmus és mit lehet tenni?
2010. okt. 22. 14:14
 1/4 anonim válasza:
1 bérlete kizárólag 1 ember használhat. Innentől szerintem érthető...
2010. okt. 22. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyedül használom a bérletet ez az első. A második pedig, hogy nevet sosem ellenőriznek a bérleten. Innentől fogva akárkiét használhatnám.
2010. okt. 22. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez azért van, mert hogy egy bérletet egy személy használhat csak. Amúgy az igazolólapod nálad volt? Ugyanis azon rajta van a név, és tkp. csak azzal együtt érvényes a diákbérlet.
2010. okt. 22. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:

10 000-re? Ez durva, egy aláírás miatt? A sorszámot legalább ráírtad? Mert ha a fénykép stimmel, és a sorszám rajta van, akkor nem értem, mi jelentősége van az aláírásnak?

Melyik Volán volt ez?

2010. okt. 24. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!