Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vármegye bérletet hogy tudom...

Vármegye bérletet hogy tudom letölteni?

Figyelt kérdés

Nincs a telefonom net így nem tudom a bérletet felmutatni a buszon.

Otthon van WiFi letudnám tölteni de nem találom az applikácioban hol lehet letölteni még otthon WiFivel.

Emailben számlát és igazolást kaptam a bérletet nem küldték hogy onnan töltsem le.

2023. nov. 20. 06:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ha flottában vagy, akkor nem tudsz sem édeklődni, sem intézkedni, mert nincs jogosultságod hozzá. A Pest és Szeged baromság, nem tudom, ezt ki mondta. Országosan vannak vodafone ügyfélszolgálati pontok.

#19 azt akarta mondani, hogy ha be van kapcsolva a mobilnet, akkor azért nem tölt be semmit, mert érzékeli, hogy van mobilnet, de annyira lassú, hogy nem tudja betölteni. Azért lassú, mert teljesen biztos, hogy nem korlátlan neted van, és túllépted a keretet, és lecsökkent a mobilneted sebessége. Kapcsold ki a mobilnetet, indítsd el a MÁV appot (lehetőleg a legfrissebb verziót; Huawei telefonoknál már nem működik a Google Play-es frissítés), és úgy próbáld meg. Működni kell.

2023. nov. 22. 14:36
 22/26 A kérdező kommentje:

Hogyhogy ki mondta?!

Hát a Vodafone-os ügyintéző. Ki más??!

De van olyan ismerősöm aki flottában van (Yettel) és neki működik az applikáció. Lát mindent a kártyájáról.

Én pedig semmit.

Azt sem tudom, hogy mennyi netem van elhasználva, mikor tölt újra az elvileg korlátlan internetem, esetleg van e bármi tartozásom, vagy fizetik e utánam ezt a flottát.... semmit nem tudok. (Ezen is szoktam gondolkozni, hogy ez vajon fizetve van e mert én 1x belekerültem, aztán semmi hír róla ami addig jó is amég fizetve van de így még le sem tudom ellenőrizni)

Az ügyintéző azzal magyarázta, hogy kis flottára ők városokban nem látnak rá, csak a nagy központ szerűségek Bp-en és Szegeden.

Oké köszönöm a tanácsod. Kipróbálom.

Igen annyira lassú, hogy igazából nincs. Ezért vettem a bátorságot és mentem be a vodafone-ba hogy esetleg mondják már meg hogy a saját telefonomon mikor lesz internet, mikor tölt újra vagy mivan. De mivel nem tudtam érdeklődni így semmit nem tudok. Mindig azt hangoztatták a munkahelyen h korlátlan, de a vodafone-ban meg semmit nem tudtam meg. Az app-ba sem tudok belépni. Fenomenális ez a rendszer.

Nem hiszem el, hogy ha a tel számot beírom akkor miért nem lehet sms-ben küldeni egy kódot amit ha beírok belépek és látnék valamit.

De nem, mert ők e-mailben külték amit meg ki a fene tudja hogy ki kapott meg...

2023. nov. 22. 18:25
 23/26 A kérdező kommentje:

Ja, és ez már több mint 2 hete tart hogy nincs netem szóval már kezdem baromira unni.

Azt meg főleg, hogy a sz@ros flottáról semmit nem tudok.

Leginkább azt h mikor tölt újra. Vagy úgy mégis h mennyit használtam és mennyi a max a "korlátlanba"

2023. nov. 22. 18:28
 24/26 A kérdező kommentje:

Annyit látok, amikor bekapcsolom a mobilnetet, hogy " bejelentkezés a hálózatra"

vallalati.vodafone.hu

De azt sem tölti be az internet, egy vicc már.

2023. nov. 22. 18:30
 25/26 anonim ***** válasza:
Továbbra is sokkal egyserűbb lenne a munkahelyeden megkérdezni, hogy mit takar ez a flotta, írják már le. És akkor nem kellene ennyit görcsölni vele, hogy úristen honnan derítsd ki...
2023. nov. 23. 06:37
 26/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom megkérdezni

Mivel ezt a központban intézik nem ott ahova én mindennap járok és telefonon nem fognak nekem semmit mondani.

Másrészt nem is akarom mivel már volt róla szó hogy nem lesz ez a kedvezmény, és jó ez így hogy fizetik, nem akarom bolygatni.... Csak lenne net....

2023. nov. 23. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!