Vármegye bérletet hogy tudom letölteni?
Nincs a telefonom net így nem tudom a bérletet felmutatni a buszon.
Otthon van WiFi letudnám tölteni de nem találom az applikácioban hol lehet letölteni még otthon WiFivel.
Emailben számlát és igazolást kaptam a bérletet nem küldték hogy onnan töltsem le.
Köszi jó arc vagy de nincs pénztár ahol én felszállok
Meg minek is vennék mikor VAN csak netem nincs ami megnyitna
De nem tölt be az oldal hogy megnyissam net nélkül
Csak "tölt"
Mármint az app nem tölt
Be csak írja h "adatok betöltése" de nem csinál semmit
Pedig elméletileg korlátlan!!! Netem van
Voltam is a Vodafone-nál
És közölték h nem tudnak mit csinálni...
Hát pedig mennie kéne.
Kikapcsolod teljesen a netet, megnyitod a MÁV appot, ki fogja írni, hogy "Nincs internet-kapcsolat, így csak a jegyeket nézheti meg". Ezt leokézod, aztán bemész a jegyeid közé és ott kell lennie a bérletnek.
Amikor megjelenik a telefonodon az appban miután megvásároltad, akkor már le is van töltve.
Innentől nem kell netkapcsolat a megjelenítéséhez.
De most akkor nincs net a telefonodon vagy korlátlan neted van? Ha korlátlan neted van, de a telefonon nincs net, akkor a szolgáltató nem mondhatja, hogy ez van, mert csak beállítás kérdése lenne (feltételezem, ha maga a telefon működőképes).
Na de mi lenne amúgy ha csak simán csinálnál egy képernyőképet a jegyről? Akkor nem kell azon izgulni, hogy jaj vajon be fog-e jönni az app vagy nem.
8-as nem kell a hangulatkeltés!
Nincs a MÁV appal semmi gond.
Ha van annyi net hogy meg tudja vásárolni rajta a jegyet, akkor le is töltődik és onnantól offline lehet mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!