Vármegye bérletet hogy tudom letölteni?
Nincs a telefonom net így nem tudom a bérletet felmutatni a buszon.
Otthon van WiFi letudnám tölteni de nem találom az applikácioban hol lehet letölteni még otthon WiFivel.
Emailben számlát és igazolást kaptam a bérletet nem küldték hogy onnan töltsem le.
#8 Attól, hogy minden MÁVApp témájú kérdéshez beírod ezt a baromságot, még nem lesz igaz!
A legritkább esetben fordul elő sikertelen fizetés az appal, de ebben az esetben nem vonja le/küldi is vissza a pénzt - pontosan úgy, mint amikor a boltban hiúsul meg a kártyás fizetés mert pl. elmeh
gy egy pillanatra a hálózat.
Szóval állítsd le magad a hülyeségeddel együtt! Az App egyértelműen a legjobb jegyvásárló felület, és kb. az egész MÁV egyik legjobban működő része is.
#5 Pedig nem ment, csak azt írta ki hogy "Adatok betöltése" de nem nyitotta meg.
#6 az appot nem nyitotta meg amihez kell internet
#7 na vajon hogy?!
Hol láttál olyat, hogy én a buszmegállóban állok éppen és nincs mobilneten?!
Természetesen a kérdés kiírásakor Wi-Fit használtam.
#8Tanulj a saját hibádból és ne írj ekkora baromságot.
Minek mennek el az autóbusz állomásra ami tele van csövesekkel jegyet venni, ha otthon is kényelmesen tudom ezt intézni és ez egyszeri eset hogy nem volt internetem. Azt szerettem volna megoldani.
Korlátlan internetes csomagban vagyok.
Kaptam SMS-t hogy Elfogyott a mobilnetem, besétáltam a Vodafone-hoz hogy elnézést de azt mégis hogy lehet hogy "Elfogyott" a korlátlan netem?!
Erre közölték velem hogy én olyan flottában vagyok (céges)
Amit ők nem látnak, kizárólag csak Bp-en és Szegeden ami természetesen egyik sincs közel.
Screen-t is próbáltam amire a telefon kiirta hogy személyes adatokat nem fotóz le.
Sz@r helyzet.
Teljes mértékben egyetértek!
Nincs gond az appal, hálát adok Istennek hogy van, ugyanis tőlünk pl az autóbuszállomás nagyon messze volt, egy rohadt bunkó, mogorva jegykiadó van ott, annyira örülök hogy nem kell többet szóbaálnom vele.
A problémát számomra az okozta hogy a bérletet amit már korábban megvásároltam nem tudtam mutatni a buszon, mert nem töltött be.
#13: honnan tudja a telefon, hogy személyes adatot akarsz lefotózni? 😵 Dobd ki akkor azt a telefont :D
De amúgy töröld le az alkalmazást és telepítsd újra. Ha nem oldódik meg, reseteld le a telefonodat. Az alkalmazásnak működnie kell, hacsak nem valami noname márkájú telefonod van saját oprendszerrel.
Ezek szerint nem korlátlan a neted.
"honnan tudja a telefon, hogy személyes adatot akarsz lefotózni? 😵"
Pl a MÁV appban nem lehet képernyőfotót készíteni a jegyről.
Ezt írja a MÁV app ha nincs internet:
Ez a sztori sántább mint a halott öreganyám.
Nincs net, aztán van de nincs, aztán kiderül hogy korlátlan a net, aztán meg a korlátlan net elfogyott....
Kérdező hagyd abba a mellébeszélést, meg a félrebeszélést, mert elég hamar rájövünk a hazugságokra.
Ha veszel - internet kapcsolat segítségével - a MÁV appban bérletet és azt letöltöd, akkor azt a későbbiekben netkapcsolat nélkül meg tudod nézni. Ennyi.
Még az lehet hogy van neted csak nagyon lassú. Próbálkozik az app a betöltéssel, de nem megy neki.
Tedd a telefont repülő módba és úgy indítsd az appot!
Nem tudom honnan tudja, de próbáld ki.
A tiédnek is ki kell írnia.
Gondolom így van beállítva az app.
Jártam már így máskor is hogy a vonatjegyet akartam kifotózni és akkor sem engedte.
Huawei telefonom van.
Az alkalmazás tökéletesen működik ha van internet.
Hát ezaz hogy nem korlátlan.
De jó lenne tudni hogy miért mikor olyan csomagban vagyok benne. A cég mindig ezt mondja.
De semmit nem tudok intézni a Vodafone-nál mert közölte hogy csak Pesten meg Szeged van.
Nem fogok ezért 3-4 órát utazni.
Az alkalmazás letöltöttem, de hiába írtam be a tel számom, írta hogy emailben kaptam jelszót.
De milyen email???? Flotta számom van, Kitudja ki kapta az emailt.
Nem fogom ezt felhozni a cégnek mert már mondogatták hogy nem lesz ez a flotta aztán elfelejtették, nem akarom eszükbe juttatni.
#19igen, annyira lassú hogy konkrétan nincs.
De hogy miért nincs mikor korlátlan... Senki nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!