Halberstadti vagy Fecske kocsi jobb számodra?
Figyelt kérdés
Ezek gyorsvonati kocsik, szóval a szarozást mellőzzük.2023. nov. 12. 00:12
11/12 anonim válasza:
14-es, ha esetleg nem tűnt volna még fel, 13 éve a gazdáid uralják az országunkat és soha nem látott mélyponton van nagyjából minden állami szolgáltatási szektor, még ahhoz képest is amilyen a mumusod és egyben a pártod hasznos idiótája Gyurcsány idején volt. A MÁV állapota még Gurcsányék idején is mérföldekkel jobb volt mint most, pedig akkor se volt egy nagy öröm és boldogsághalmaz. Amúgymeg én sehol nem hoztam szóba Gyurcsányékat eddig, csak nektek agymosott fideszbirkáknak égette bele úgy a pártpropaganda a nevét a diónyi agyatokba, hogy mindenre csak vele tudtok példálózni, egyébként én soha nem szavaztam rá és nem is fogok. Észak-Koreába pedig neked és gazdáidnak kellene költöznötök, mert ott már megvalósították a célotokat az egypártrendszert.
12/12 anonim válasza:
Jó volna már a 11-est is törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!