T.i mit csináltok, amikor Volánbuszra kell szállnotok, de csak húszezresetek van kéznél?
Figyelt kérdés
2023. nov. 6. 17:34
1/17 anonim válasza:
megpróbálnám valahol felváltani hisz a sofőr nem köteles váltani ilyen nagy címletet én úgy tudom, legtöbbször ki is van írva, hogy ha tud akkor apróban fizessen
2/17 anonim válasza:
csuriba rakom a kezem, hogy elfogadja
3/17 A kérdező kommentje:
Azaz veszel valami totál felesleges dolgot, hogy legyen kisebb címleted?
2023. nov. 6. 17:54
4/17 anonim válasza:
Akár, egy üditőt, energiaitalt, kávét stb
6/17 anonim válasza:
Pont az ilyen helyzetekre készülve mindig ügyelek arra, hogy legyen nálam apró ill. kisebb címlet.
Gyakorlatilag amint egy nagyobb címlet hozzám kerül, azonnal fel akarom váltani, ahol tudom.
Mostanában nem buszozom, legföljebb vonatozom, ott a kalauznál mindig lehetett bankkártyával fizetni (ha olyan helyen szálltam fel, ahol nincs menetjegykiadás). A buszokon ez nem általános? Ha ui. lehet, akkor kizárólag azzal fizetnék. És máris nincs gond a visszaadással.
7/17 anonim válasza:
Mi dik ugy veszek fel pénzt, hogy 19.000, vagy 29.000, 39.000.
Így mindog van nálam 9000 forintnyi apró, általában 1000-es mindig van benne.
8/17 anonim válasza:
Én buszozásoknál 99%-ban Simple alkalmazásban megveszem a jegyet. Vagy pedig előre készülök és van nálam apró.
9/17 anonim válasza:
Megmondom a sofőrnek hogy 20000 ft a mostani infláció mellett már nem számít nagy összegnek mint néhány évvel ezelőtt, emiatt fogadja el és adjon belőle vissza.
10/17 anonim válasza:
#9 A Buszsofőr pedig megmondja, hogy az aprópénznek ekkora infláció mellett már nincsen semmi értéke, ezért nem adja vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!